Responsive Menu
Add more content here...


Boxul face legea la CSM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 46 views
A+A-
Reset

Sportivii pregătiţi de Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea au avut rezultate foarte bune şi în anul 2021 şi pentru al doilea an la rând, secţia de box dă cel mai bun sportiv de la club, cât şi cel mai bun sportiv al judeţului


În ultimii doi ani, pugiliştii de la CSM Zalău nu au făcut legea doar în ring, ci şi în clasamentul celor mai buni sportivi ai clubului şi chiar ai judeţului.

După ce anul trecut, secţia de box de la CSM Zalău a oferit în premieră cel mai bun sportiv al judeţului, în persoana Margaretei Hidigan, în acest an a venit rândul Dianei Tănăsescu să fie pe primul loc, la egalitate cu tenismanul Patrik Bolduţ.

La topul celor mai buni sportivi de la CSM Zalău, nici nu se mai pune problema cărei secţii îi revine primul loc, pentru că pugiliştii au avut rezultate mult prea bune, pentru ca sportivii de la celelalte secţii să intre în top.

În acest an, doar atletul Raul Pruteanu şi-a făcut loc, elevul lui Mirel Seişanu aflându-se pe locul 3 în acest top, restul clasamentului fiind completat de către sportivi de la secţia de box, primul loc fiind ocupat, bineînţeles, de către Diana Tănăsescu, sportivă în care antrenorii Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea, cât şi directorul clubului, Silviu Mureşan, îşi pun mari speranţe că în anul 2022 poate obţine o medalie la Campionatul European.

În anul 2021, pe lângă Diana Tănăsescu şi Margareta Hidigan, la secţia de box s-au remarcat şi alte nume. Au avut un an bun Cristian Terec, Alex Cîmpian sau Maria Szatmari, în timp ce Paul Magdaş este o certitudine deja, pugilistul fiind medaliat la competiţiile importante la toate nivele de vârstă.

Cel mai recent rezultat obţinut de Magdaş fiind titlul de vicecampion naţional la Campionatul Naţional U 22.

De la el, conducerea clubului aşteaptă o medalie şi la seniori.

Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea fac eforturi zilnice pentru ca sportivii să poată atinge acest nivel de performanţă şi chiar fac naveta la Şimleu Silvaniei, acolo unde CSM Zalău a deschis o secţie în urmă cu aproape patru ani, perioadă în care cei doi antrenori au descoperit sub Măgura sportivi talentaţi.

De altfel, la secţia din Şimleu Silvaniei au fost descoperite Diana Tănăsescu şi Margareta Hidigan, cele două fiind campioane naţionale, câştigătoare de Cupa României, având experienţe şi la Campionatul European.

Sursa foto: AMC Fotograf

You may also like

Leave a Comment