Responsive Menu
Add more content here...


Atleții Sharkany Rachel şi Claudiu Meleg merg cu speranțe la Naţionalele de juniori

by Monel SABOU
0 comment 1,1K views
A+A-
Reset

Cei doi sportivi de la Liceul Sportiv “Avram Iancu” Zalău sunt şi singuri atleţi sălăjeni prezenţi la finala Campionatului Naţional de Atletism rezervat categoriei de vârstă juniori 1 (UNDER 20)


Cei mai buni juniori din România la atletism îşi vor împărţi sâmbătă şi duminică medaliile naţionale pe Stadionul “Iolanda Balas Soter” din capitală. La startul întrecerilor sunt aşteptaţi să se alinieze aproximativ 350 de atleţi din întreaga ţară, iar printre competitori se vor regăsi şi doi alergători din Zalău.

Primul sălăjean care va intra în concurs este Gheorghe Claudiu Meleg. Antrenat de profesorul antrenor emerit Teodor Bidian, Claudiu va fi prezent sâmbătă dimineaţa, începând cu ora 9:40, la startul cursei de 10.000m, probă la care ţara noastră a cucerit în această vară, la Grosseto (Italia) titlul european prin Dorin Andrei Rusu care şi-a anunţat prezenţa şi la startul Naţionalelor de la Bucureşti.

Tot sâmbătă, dar în reuniunea a doua de concurs, programată începând cu ora 17:00 va intra în competiţie şi sprintera Sárkány Ráhel care va alerga începând cu ora 17:30 în seriile preliminare ale probei de 100 de metri plat. În cazul unei foarte probabile calificări în ultimul act, talentata atletă de la LS “Avram Iancu” Zalău va alerga începând cu ora 19:00 în finală şi se va duela cu alte şapte atlete pentru titlul naţional.

Duminică, în cea de-a treia reuniune a naţionalelor de juniori, Claudiu Meleg va alerga de la ora 8:30 în cursa de 5.000 de metri, iar colega sa de club, Sharkany Rachel va alerga începând cu ora 10:00 în seriile valorice ale cursei de 200 m.

Atât Sárkány Ráhel cât şi Claudiu Meleg pleacă spre capitală cu gândul la cucerirea unei medalii, dar rămâne de văzut dacă vor reuşi să se întoarcă acasă cu mult râvnitele medalii.

Vă reamintim faptul că, în urmă cu câteva săptămâni, Claudiu Meleg s-a clasat pe locul 4 în cadrul naţionalelor de atletism sub 23 de ani, Rachel a impresionat reuşind să realizeze cea mai bună performanţă din carieră pe distanţa de 100 de metri.

You may also like

Leave a Comment