Responsive Menu
Add more content here...


Atletic Zalău s-a retras din Liga a V-a, înainte să debuteze

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 77 views
A+A-
Reset

Gruparea repartizată în Seria Centru, nu a apucat să debuteze şi, din lipsă de jucători, a anunţat AJF Sălaj că se retrage din competiţie


După ce în ultimii ani, Atletic Zalău a reprezentat Sălajul în competiţiile de copii şi juniori, fie la nivel judeţean unde organizator este AJF Sălaj, fie la nivel naţional, în Campioantul Naţional de Juniori Republicani – competiţie organizată de Federaţia Română de Fotbal, în această vară Atletic a dorit să înfiinţeze şi o echipă de seniori.

Principala dorinţă pentru înfiinţarea acestei echipe a fost ca jucătorii care-şi termină junioratul să aibă continuitate. Prin urmare, cei de la Atletic Zalău au urmat procedurile necesare pentru înscrierea în Liga a V-a.

Zis şi făcut, iar gruparea condusă de Paul Hodiş a fost repartizată în Seria Centru, alături de alte 10 echipe, iar Vasile Stâncel trebuia să fie antrenorul principal.

Însă, Atletic Zalău nu a mai apucat să debuteze în Liga a V-a şi s-a retras din competiţie. Iniţial s-a dorit o colaborare care a eşuat şi zălăuanii s-au văzut în imposibilitatea de a alcătui un lot competitiv, astfel că au înaintat la AJF Sălaj o hârtie prin care anunţă că se retrage din competiţie.

Prin urmare, Atletic Zalău va avea echipe tot la nivel de copii şi juniori. Va reprezenta în continuarea Sălajul în Campioantul Naţional de Juniori Republicani, însă, fără a avea o echipă de seniori.

În urma acestei retrageri, câte două echipe din Seria Centru vor sta în fiecare etapă.

„Nu mai avem echipă în Liga a V-a. A fost o neînţelegere şi clubul a depus o hârtie la AJF Sălaj prin care şi-a anunţat retragerea din competiţie. Trebuia să vină Medan Cozac cu un nucleu de jucători, dar până la urmă s-a dus la Bănişor-Peceiu şi era greu pentru noi să mai formăm un lot competitiv cu o săptămână înainte de începerea campionatului”, ne-a declarat Vasile Stâncel, cel care ar fi trebuit să fie antrenorul echipei de seniori.

You may also like

Leave a Comment