Responsive Menu
Add more content here...


Atletic Zalău pierde teren în lupta la primul loc la U 19

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 34 views
A+A-
Reset

Elevii lui Claudiu Cornaci au făcut un joc şters la Oradea şi au suferit prima înfrângere din acest retur. După acest rezultat, zălăuanii au ratat şansa de a egala la puncte liderul


În acest sezon, CS Atletic Zalău se luptă pentru primul loc la juniori A şi pentru calificarea la faza zonală. Patru victorii consecutive au avut zălăuanii în acest retur, iar sâmbătă au avut şansa să egaleze la puncte liderul CSS 2 Baia Mare.

Pentru a reuşi acest lucru, gruparea antrenată de Claudiu Cornaci trebuia să câştige în deplasarea de la LPS CSS Biorul Oradea, însă Atletic a făcut un joc şters şi în final a pierdut cu 2 – 1.

Toate cele trei goluri au fost marcate în prima repriză, iar bihorenii au fost mai exacţi şi au avut câştig de cauză. Gazdele au deschis scorul după o fază fixă, iar după doar 10 minute, Atletic a egalat prin Raul Irimeş, care a marcat cu un şut la colţul lung. Formaţia zălăuană a fost naivă la fazele fixe ale adversarilor şi a încasat din nou un gol după o neatenţie la marcaj, astfel că la pauză s-a intrat cu 2 – 1.

În repriza secundă, Atletic a dominat jocul dar nu şi-a creeat ocazii importante la poarta bihorenilor. De cealaltă parte, gazdele au fost preocupate să conserve acest avantaj şi au reuşit acest lucru după ce în repriza secundă s-au apărat perfect.

Înfrângerea de la Oradea face ca Atletic să rămână la 3 puncte în spatele liderului CSS 2 Baia Mare, iar şansele la primul loc s-au redus pentru echipa lui Claudiu Cornaci.

“Am făcut un meci slab în care chiar dacă am dominat nu am avut ocazii foarte mari. Era important să obţinem un rezultat pozitiv, dar din păcare am pierdut, însă mai avem şanse la primul loc. Trebuie să câştigăm toate meciurile care au mai rămas din acest retur şi cred că putem acest lucru”, a spus Claudiu Cornaci.

În etapa următoare programată sâmbătă, Atletic Zalău va juca pe teren propriu, cu Sticla Arieşul Turda, iar în penultima rundă, zălăuanii vor obţine 3 puncte la “masa verde” cu Electrica Baia Mare. În ultima etapă programată în 4 mai va avea loc şi derby-ul campionatului între Atletic Zalău şi CSS 2 Baia Mare, diferenţa dintre cele două echipe fiind în acest moment de 3 puncte.


LPS CSS Bihorul Oradea – Atletic Zalău 2 – 1 (2 – 1)

A marcat: Raul Irimeş

CS Atletic: Gabriel Dragomir – Dănuţ Roşca, Alin Chende, Kurti Eduard, Dragoş Pop, Andrei Şumlea, Alin Lazăr, Ştefan Ţîrle, Raul Irimeş, Cristian Mureaşn şi Adelin Moroşan. Au mai evoluat: Mihai Ardelean şi Raul Moldovan. Antrenor: Claudiu Cornaci


Juniori A – Seria a IX-a

       Rezultate etapei a XV-a desfăşurată sâmbătă:

Sticla Arieşul Turda – Luceafărul Oradea            4 – 5

Minaur Baia Mare – CIL Sighetu Marmaţiei       6 – 0

LPS CSS Bihorul Oradea – Atletic Zalău    2 – 1!

Electrica Baia Mare – LPS Satu Mare      0 – 3 (l.m.v.)


CLASAMENT:

  1. CSS 2 Baia Mare 13 12   0   1   89 – 15  36
  2. Atletic Zalău 13  11   0   2   67 – 11  33
  3. Minaur Baia Mare 14 9    1   4   36 – 24  28
  4. Luceafărul Oradea 13 9   0   4   72 – 37  27
  5. LPS CSS Bihorul Oradea 14 7 2   5   35 – 27   23
  6. LPS Satu Mare 14 5   0   9   33 – 52   15
  7. Sticla Arieşul Turda 13 4   0   9   40 – 49  12
  8. Electrica Baia Mare 13 1   1  11  15 – 45    4
  9. CIL Sighetu Marmaţiei 13 0   0  13  4 – 131     0

Etapa a XVI-a se joacă dispută sâmbătă, ora 12.00:

CIL Sighetu Marmaţiei – LPS CSS Bihorul Oradea

Luceafărul Oradea – Electrica Baia Mare

Atletic Zalău – Sticla Arieşul Turda

LPS Satu Mare – CSS 2 Baia Mare

Minaur Baia Mare stă


 

You may also like

Leave a Comment