Responsive Menu
Add more content here...


Atletic Zalău, fără replică la faza zonală a juniorilor C

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Campioana Sălajului la U 15 nu a avut nicio şansă la competiţia de la Cluj-Napoca, unde a pierdut toate cele trei meciuri


Dacă la competiţiile de juniori din Sălaj este o luptă acerbă pentru supremaţie între Viitorul Zalău şi CS Atletic Zalău, la fazele zonale, deocamdată nicio reprezentantă a judeţului nostru nu reuşeşte să facă faţă.

În urmă cu o săptămână, Viitorul Zalău a pierdut toate meciurile la faza zonală a juniorilor E, iar aceeaşi soartă a avut şi CS Atletic Zalău, la faza zonală a juniorilor C. Şi această competiţie s-a desfăşurat la Cluj-Napoca, iar gazdele de la CFR Cluj au reuşit să iasă învingătoare şi s-au calificat la turneul semifinal, după ce în finală au trecut de Viitorul Arad.

În faza grupelor, reprezentanta Sălajului a marcat doar un singur gol şi a primit în schimb 12 goluri, astfel că s-a clasat pe ultimul loc. Primul joc a fost cu LPS Satu Mare, iar CS Atletic a pierdut la o diferenţă de trei goluri, după care a urmat meciul cu Viitorul Arad, unde formaţia zălăuană a pierdut cu 2 – 0.

În ultimul joc, cel cu Viitorul Oradea, formaţia antrenată de Claudiu Băican a avut o prestaţie şi mai slabă şi a pierdut la un scor de tenis.  De la această fază zonală, zălăuanii au tras şi câteva concluzii pozitive şi speră să aibă o evoluţie mai bună la competiţiile următoare.


Rezultatele înregistrate de Atletic Zalău:

LPS Satu Mare – Atletic Zalău            4 – 1

Viitorul Arad – Atletic Zalău   2 – 0

Atletic Zalău – Viitorul Oradea            0 – 6


 

You may also like

Leave a Comment