Responsive Menu
Add more content here...


Atletic Zalău este campioană la juniori E şi reprezintă Sălajul la faza zonală

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 19 views
A+A-
Reset

Gruparea antrenată de Laurean Flonta a câştiga la pas competiţia judeţeană cu maxim de puncte, iar acum este gata să facă o figură frumoasă şi la faza zonală de la Cluj-Napoca


Campionatul judeţean de juniori E a fost dominat în totalitate de CS Atletic Zalău care a fost superioară celorlalte competitoare şi a devenit campioană cu maxim de puncte după cele 10 etape.

Prin titlul câştigat în Sălaj, gruparea antrenată de Laurean Flonta a obţinut dreptul de a reprezenta judeţul la faza zonală, care va avea loc în acest final de săptămână, la Cluj-Napoca.

“Din păcate, campionatul judeţean a fost de un nivel scăzut, cu doar şase echipe, iar noi ne-am impus fără probleme în fiecare joc. Acum mergem încrezători la faza zonală, dar este prima competiţie de acest gen pentru această grupă. Va fi o experienţă, sperăm noi una bună şi ne dorim să reprezentăm cât mai bine Sălajul”, a spus Laurean Flonta.

Datele problemei sunt cu totul altele înaintea turneului care va începe vineri, având în vedere că Atletic se va duela cu echipe tari. În faţa unor grupări precum UTA Arad, Transilvania Bistriţa sau Sporting Recea, zălăunii pornesc cu şansa a doua, dar tehnicianul speră ca echipa sa să facă meciuri bune, cu toate că este obligat de regulament să schimbe întreaga garnitură după fiecare repriză.

“Pentru noi este un impediment, deoarce mergem la această fază zonală fără să fi avut adversari tari la nivel de judeţ, iar acolo vom întâlni echipe puternice. Un dezavantaj ar mai fi că regulamentul ne obligă să schimbăm echipa după fiecare repriză. Practic, trebuie să avem două echipe, ceea ce este foarte greu, faţă de formaţiile din alte judeţe, unde aria de selecţie este mult mai mare. Ca să formăm două loturi a trebuit să aducem jucători mai mici. Întâlnim echipe bune precum UTA Arad şi Transilvania Bistriţa, iar în cealaltă grupă se află campioana naţională, Academia Luceafărul Cluj, care este favorită certă la calificare, având un lot foarte bun”, a mai spus tehnicianul de la Atletic.

Vineri, în prima zi a turneului, Atletic va juca de la ora 11.30 cu Transilvania Bistriţa, iar de la ora 17.30 va întâlni Sporting Recea.

Sâmbătă, de la ora 12.30, formaţia zălăuană va susţine ultimul meci din grupă cu UTA Arad. Din cealaltă grupă fac parte Academia Luceafărul Cluj, CSM Tg. Mureş, Luceafărul Oradea şi LPS Satu Mare. Prima clasată din fiecare grupă se califică în finală, iar câştigătoarea finalei va ajunge la turneul semifinal al Campionatului Naţional U11.

CS Atletic: Patric Codaţ, Szucs Hunor, Cristian Iosif, Ionuţ Stanciu, Cătălin Anghelov, Dragoş Cristian, Matei Sîrcă, Eduard Zaharie, Ianis Chiş, Cătălin Pop, Biro Artur, Cătălin Molnar, Mihai Ardelean, Sebastian Codaţ, Matei Pop, Doris Teglaş şi Darius Aciu. Antrenor: Laurean Flonta

You may also like

Leave a Comment