Responsive Menu
Add more content here...


Atletic Zalău, doar un rezultat pozitiv la Trofeul “Gheorghe Ola”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Campioana Sălajului la categoria 2010 a contat foarte puţin la faza zonală de la Bistriţa, unde a înregistrat o remiză şi patru înfrângeri


Fotbalul juvenil din Sălaj este departe de nivelul din judeţele limitrofe, iar acest lucru o demonstrează prestaţia campioanelor din Sălaj, la fazele zonale.

De ani buni nu a mai contat o grupare sălăjeană la un turneu zonal, acolo unde de multe ori, Atletic, Viitorul sau mai nou Abba Jibou s-au întors cu o “căruţă” de goluri primite.

Abba Jibou a reprezentat Sălajul la faza zonală de la Trofeul “Gheorghe Ene”, unde a pierdut la scor toate meciurile, dar până la urmă era şi greu pentru formaţia jibouană să emită pretenţii, fiind la prima participare la o astfel de competiţie.

Săptămâna trecută a venit rândul celor de la Atletic Zalău să joace la faza zonală de la Trofeul “Gheorghe Ola”, care a avut loc la Bistriţa. Trupa antrenată de Andrei Bene a fost depăşită în multe meciuri de adversari mult mai bine organizaţi, astfel că formaţia sălăjeană a fost învinsă la scor încă de la primul meci, de Primavera Satu Mare.

Campioana Sălajului a avut o prestaţia bună în al doilea joc din prima zi, când a remizat cu Plimob Sighet, scor 2 – 2. A fost însă singurul rezultat pozitiv de la acest turneu, deoarece în ultimele trei partide, reprezentanta Sălajului a înregistrat înfrângeri la scor.

De la Luceafărul Cluj şi Transilvania Bistriţa, Atletic a încasat 10, respectiv 12 goluri,  iar în partida cu Viitorul Oradea, formaţia zălăuană a pierdut cu 5 – 1.Cu un punct acumulat, Atletic Zalău a fost ultima clasată la faza zonală de la Bistriţa, având un golaveraj negativ: 4 goluri marcate şi 40 primite.

Faza zonală de la Bistriţa a fost câştigată de către Luceafărul Cluj, care a câştigat toate meciurile.


Rezultatele înregistrate de Atletic Zalău la faza zonală de la Bistriţa:

Primavera Satu Mare – Atletic Zalău 11 – 1

Atletic Zalău – Plimob Sighet 2 – 2

Atletic Zalău – Luceafărul Cluj 0 – 10

Atletic Zalău – Viitorul Oradea 1 – 5

Atletic Zalău – Transilvania Bistriţa 0 – 12


 

You may also like

Leave a Comment