Responsive Menu
Add more content here...


Atletic Zalău a câştigat titlul în Sălaj la juniori C!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 2K views
A+A-
Reset

Chiar dacă cu două etape înaintea finalului de campionat era pe locul 3, formaţia antrenată de Claudiu Cornaci a reuşit să termine în fotoliul de lider, luând faţa celor de la Sportul Şimleu şi Rapid Jibou


 

După ce săptămâna trecută, Viitorul Zalău a devenit campioană atât la juniori E, cât şi la juniori D, după ultima etapă de la juniori C s-a desemnat şi campioana la această categorie de vârstă. Pe tot parcursul campionatului, în fotoliul de lider a fost Rapid Jibou, formaţie care însă s-a înecat la mal, mai precis în “dubla” cu Sportul Şimleu. După ce acasă a obţinut o remiză, gruparea de pe Someş a pierdut cu 2 – 0 în deplasarea de sub Măgură, iar de aceste rezultate a profitat la maxim CS Atletic Zalău.

 

Formaţia antrenată de Claudiu Cornaci care era pe locul 3 cu două etape în urmă s-a duelat săptămâna trecută cu CS Barcău Nuşfalău, în faţa căreia a obţinut două victorii. În aceste condiţii, Atletic a urcat pe primul loc şi a devenit campioana Sălajului la această categorie de vârstă.

“Am avut şi noroc fiindcă am fost avantajaţi de rezultatul din celălalt meci, dar aşa se mai întâmplă în sport. Avem un lot bun cu care putem face o figură frumoasă la faza zonală. Mergem încrezători, dar suntem conştienţi că va fi foarte greu fiindcă vom întâlni echipe din campionate puternice. În Sălaj a fost un campionat mai slab la juniori C, fiindcă doar trei echipe au contat”, a declarat antrenorul Claudiu Cornaci.

Formaţia zălăuană a terminat campionatul cu 33 de puncte, cu două mai mult decât Sportul Şimleu şi Rapid Jibou, formaţii care au acelaşi număr de puncte. Gruparea de pe Someş termină însă campionatul pe locul secund, având în vedere că din cele patru jocuri disputate în acest sezon în faţa şimleuanilor a contabilizat două victorii, o remiză şi a pierdut un singur joc, cel care a costat-o şi pierderea titlului.

 

Rezultatele din ultima etapă de la juniori C:

 

CSS Zalău – Luceafărul Bălan 0 – 3

Sportul Şimleu – Rapid Jibou 2 – 0

CS Barcău Nuşfalău – Atletic Zalău 0 – 3

 

CLASAMENT JUNIORI C :

 

1. Atletic Zalău 14 11 0 3 62 -10 33

2. Rapid Jibou 14 10 1 3 43 -21 31

3. Sportul Şimleu 14 10 1 3 47-14 31

4. Luceafărul Bălan 14 4 1 9 19 – 54 13

5. Barcău Nuşfalău 14 3 1 10 19 – 52 10

6. CSS Zalău 14 2 0 12 14 – 53 6

You may also like

Leave a Comment