Responsive Menu
Add more content here...


Atleta Paula Todoran rămâne cel mai bun sportiv de la CSM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 38 views
A+A-
Reset

Eleva lui Mirel Seişanu rămâne şi în 2019 cel mai bun sportiv de la Clubul Sportiv Municipal Zalău, după ce în acest an a reuşit performanţe deosebite la Campionatul Naţional 10.000m seniori şi la Campionatul Naţional de Semimaraton


La fel ca în fiecare final de an, după cum ne-am obişnuit, CSM Zalău întocmeşte un clasament al celor mai buni sportivi ai clubului în anul respectiv.

Aşa s-a întâmplat şi în acest an, iar conducerea Clubului Sportiv Municipal a dat publicităţii lista cu cei mai buni sportivi din anul 2019.

Şi de această dată, pe locul 1 este Paula Todoran. Pregătită de Mirel Seişanu, atleta a reuşit în anul 2019 un loc 3 la Campionatul Naţional 10.000m şi un loc 2 la Campionatul Naţional de Semimaraton la seniori.

Paula Todoran este de câţiva ani buni cea mai bună sportivă a CSM-ului şi a demonstrat şi în acest an că-şi merită titlul de “regină”.

Pe locul 2 nu avem un sportiv, ci doi, este vorba de Paul Magdaş şi Elida Oşan. Cei doi pugilişti pregătiţi de Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea au obţinut locul II la Campionatul Naţional de Tineret la masculin, respectiv feminin.

Podiumul este completat tot de un sportiv de la secţia de box a clubului. De fapt, mai bine zis de o sportivă. Este vorba despre Mara Hăran. Eleva lui Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş se poate mândri cu un loc 2 obţinut la Campionatul Naţional – categorie neolimpică.

Lista continuă cu laureaţi şi este dominată de pugilişti. Răzvan Cristea, Cristian Terec, Diana Tănăsescu, Rafaela Dovlete, Sergiu Todoran, Lucza Renata, Maria Teglaş, Margareta Hidigan, Roxana Lingurar, Daria Zaha şi Ana Maria Lăcătuş.

Mai multe, în ziarul Sportul Sălăjean din 4 decembrie.

Sursa foto: Bjorn Paree

You may also like

Leave a Comment