Responsive Menu
Add more content here...


AȚI VĂZUT-O? O femeie din Zalău a mers la cules de ciuperci și s-a rătăcit în pădure

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj caută o femeie de 56 de ani, din municipiul Zalău, care s-a pierdut în pădurea localității Poarta Sălajului

by Mihai POP
0 comment 1,6K views
A+A-
Reset

La data de 14 iunie a.c., ora 21.52, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, GAL ANICA, în vârstă de 56 de ani, s-a pierdut în pădurea localității Poarta Sălajului, comuna Românași, în timp ce se afla la cules de ciuperci.

SEMNALMENTE: înălţime 1.60 metri, aproximativ 60 de kg, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui, nu prezintă tatuaje sau semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: La momentul dispariţiei femeia purta un tricou de culoare maro, vestă neagră, blugi de culoare albastru, încălțăminte sport de culoare mov.

Polițiștii, împreună cu jandarmii și pompierii sălăjeni, au demarat activități specifice pentru depistarea persoanei dispărute.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea femeii sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

You may also like

Leave a Comment