Responsive Menu
Add more content here...


Atenție, șoferi! Restricții de circulație în oraș pentru Crosul Rotary

Pentru buna desfășurare a evenimentului "Crosul Rotary", Primăria Zalău anunță închiderea circulației rutiere astăzi pe mai multe străzi din oraș în intervalul orar 17.30 - 19.30

by Mihai POP
0 comment 1.8K views
A+A-
Reset

În vederea desfășurării competiției sportive Crosul Rotary, ❗️astăzi, 16 mai, în intervalul orar➡️ 17.30 – 19.30, vor fi impuse următoarele restricții de circulație în zona centrală:

Blocarea circulației rutiere, pe Bulevardul Mihai Viteazul, de la intersecția cu strada Tudor Vladimirescu (zona Perla), până la intersecția Bulevardului Mihai Viteazul cu strada Corneliu Coposu (zona Carrefour).

Blocarea străzii Unirii până la intersecția cu strada 9 Mai (zona intersecției Prefectura Județului Sălaj cu Consiliul Județean Sălaj).

Blocarea străzii Gheorghe Lazăr până la intersecția cu Bulevardul Mihai Viteazul.

Limitarea accesului la stația de taxi și a parcării publice de pe Bulevardul Mihai Viteazul din zona Zahana, până la Ceas, și celelalte parcări de pe traseul restricționat, pe durata cât este închisă circulația rutieră.

Transportul local în comun de călători se va devia de pe sectorul de drum pe care s-a avizat acest eveniment

Serviciul de Administrare a Domeniului Public va lua măsuri pentru comutarea semafoarelor pe culoarea galben intermitent pentru semafoarele din zona adiacentă evenimentului, în perioada avizată.

You may also like

Leave a Comment