Responsive Menu
Add more content here...


Astăzi, 15 mai este Ziua Internațională a Familiei.

by Tiberius NICODA
0 comment 187 views
A+A-
Reset

Organizația Națiunilor Unite a stabilit, în anul 1993, ca în fiecare an, la 15 mai, să fie această sărbătoare. Tot astăzi, sărbătorim Ziua Familiei Române, o inițiativă venită la propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului și a Patriarhiei Române.


Pentru prima dată în istoria României, Guvernul are un minister dedicat familiei. Rolul instituției este să găsească soluțiile cele mai bune pentru copii, tineri și familii la un loc. S-a  anunțat deja deschiderea procesului de transparență decizională a proiectului de interes naţional de susţinere a cuplurilor şi a persoanelor singure, pentru creşterea natalităţii, întrucât se  dorește oprirea  declinului demografic.


La nivel internațional, este marcată Ziua Familiei, pentru a evidenția importanța celulei de bază a societăţii — familia, rolul ei, necesitatea şi beneficiile de integritate.

Fiecare familie este unică și specială în felul său. De Ziua Internațională a Familiei, să prețuim diversitatea și frumusețea fiecărei familii și să ne bucurăm de timpul petrecut împreună cu cei dragi!

Să ne amintim că adevărata forță a familiei stă în dragostea și sprijinul pe care ni le oferim unii altora. Să sărbătorim această zi prin a arăta cât de mult ne pasă și cât de mult prețuim fiecare moment alături de cei dragi.


Familia nu înseamnă doar legături de sânge, ci și legături de iubire și respect.

Astăzi, să sărbătorim toate tipurile de familii și să fim recunoscători pentru sprijinul lor continuu. Să ne amintim că fiecare familie este unică și că diversitatea ne face mai puternici. amilia este cea mai mare comoară pe care o putem avea. Să sărbătorim împreună această zi specială și să prețuim fiecare moment alături de cei dragi.

În această zi dedicată familiei, să ne amintim că iubirea, sprijinul și înțelegerea ne fac viața mai frumoasă și mai împlinită. Fie ca această zi să fie plină de înțelegere și respect reciproc!

You may also like

Leave a Comment