Responsive Menu
Add more content here...


ASC Rechinii, eliminare dramatică la Cupa României

Gruparea sălăjeană a părăsit competiţia fără să cunoască înfrângerea în timpul regulamentar de joc. După ce au câştigat grupa din care au făcut parte, „rechinii” au fost eliminaţi în 16-imi la loviturile de departajare de către o echipă din Braşov

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 629 views
A+A-
Reset

După Tenaris la Campionatul Naţional al Firmelor şi ACS Rapid Bănişor-Peceiu la Superliga Vest, ASC Rechinii a fost a treia şi ultima echipă care a reprezentat Sălajul la un turneu final de minifotbal, asta după ce campioana ACS Dia Guard a anunţat că nu va participa la Campionatul Naţional.

Cea mai experimentată echipă din judeţ, ASC Rechinii Autoland Hosu a participat zilele trecute la Cupa României, o competiţie puternică care a adunat la start echipe titrate din minifotbalul românesc. Întrecerea a fost una acerbă, astfel că în municipiul Piatra Neamţ a fost un adevărat festival de minifotbal.

Peste 50 de echipe s-au întrecut pentru marele trofeu, echipe care în prima fază au fost împărţite în nu mai puţin de 18 grupe.

În urma tragerii la sorţi, sălăjenii au fost repartizaţi în Grupa 1, alături de Poli Stud Iaşi şi Atheltico Râfov Ploieşti.

Debutul a fost unul victorios pentru ASC Rechinii, gruparea sălăjeană reuşind să treacă cu 2 – 0 de echipa din Iaşi. În al doilea meci din grupă, „rechinii” au terminat la egalitate cu Râfov, scor 3 – 3, sălăjenii reuşind să se impună la loviturile de la 11m.

Cu cele două victorii, sălăjenii şi-au câştigat grupa şi s-au calificat în 16-imile competiţiei.

În această fază, Ionuţ Jeler şi compania au dat peste braşovenii de la Holver Ţara Bârsei. A fost un meci echilibrat, iar cele două echipe nu au putut fi despărţite în timpul regulamentar. S-a terminat 1 – 1 şi s-a trecut la loviturile de departajare pentru stabilirea câştigătoarei.

De această dată, ASC Rechinii a fost nevoită să se recunoască învinsă şi să părăsească competiţia într-un mod dramatic, la loviturile de departajare. Unde mai pui că sălăjenii se opresc doar în 16-imi, deşi nu au pierdut niciun meci în timpul regulamentar la această ediţie a Cupei României.

You may also like

Leave a Comment