Responsive Menu
Add more content here...


ASC Rechinii, eliminare dramatică de la Cupa României

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 126 views
A+A-
Reset

Gruparea sălăjeană s-a calificat din faza grupelor, însă, a părăsit competiţia în prima fază eliminatorie. Deşi în penultimul minut a condus cu 3 – 1, ASC Rechinii a primit trei goluri în următoarele trei minute şi a ratat calificarea în 16-imi


ASC Rechinii este una dintre cele mai vechi echipe din Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj şi una dintre echipele cu performanţe notabile de-a lungul anilor.  Rechinii Autoland Hosu se poate lăuda şi cu o finală de Cupa României, în anul 2012, pierdută, din păcate. Mereu s-a aflat pe locurile fruntaşe în campionat, iar prezenţa la turneele finale era o obişnuinţă. De altfel, în ultimii ani, ASC Rechinii a fost o prezenţă constantă fie că vorbim de Campionatul Naţional, Cupa României sau Supercupa României.

Chiar dacă rezultatele nu au mai fost conform aşteptărilor, sălăjenii au reprezentat cu mândrie judeţul la competiţiile naţionale.

Aşa au făcut-o şi în acest an când ASC Rechinii au participat la Cupa României.

Competiţia a avut loc în perioada 7 – 9 iulie, la Sibiu şi a avut o prezenţă record. Nu mai puţin de 96 de echipe s-au înscris la ediţia din acest an.

Acestea au fost împărţite în 32 de grupe, iar primele două din fiecare grupă s-au calificat în prima fază eliminatorii, 32-imi.

ASC Rechinii au fost repartizaţi în Grupa 6, alături de Energy Sighişoara şi PSG Pantelimon.

În primul joc din grupă, Nicolae Micle şi compania au trecut cu 2 – 1 de PSG, după care a terminat la egalitate cu Energy Sighişoara, pierzând ulterior la loviturile de departajare.

Chiar şi aşa, ASC Rechinii s-a calificat de pe locul al doilea în prima fază eliminatorie.

Coşmarul din 32-imi

ASC Rechinii a dat peste Tiki Taka Topram Sibiu în această fază a competiţiei. A fost o primă repriză echilibrată, iar la ultima fază, Nicolae Micle a deschis scorul, după ce a marcat cu stângul, din întoarcere.

La reluarea jocului, sibienii au egalat, după un gol din lovitură liberă. La scurt timp, Micle a dus din nou “rechinii” în avantaj şi tot el a provocat şi un autogol al sibienilor.

Era 1 – 3 în penultimul minut de joc şi calificarea se vedea frumos. Însă, ce a urmat, a fost un adevărat coşmar pentru “rechini”.

Sibienii au făcut 2 – 3 în min. 39 şi după doar un minut au egalat. Vlad Berbecar a avut o ocazie bună pentru sălăjeni, dar şutul său a trecut puţin pe lângă.

Colac peste pupăză, în minutul suplimentar, sibienii au mai marcat o dată şi au câştigat cu 4 – 3.

A fost dezamăgire mare în tabăra “rechinilor”, care au fost supăraţi şi pe maniera de arbitraj, considerând că au fost dezavantajaţi.

You may also like

Leave a Comment