Responsive Menu
Add more content here...


AS Gloria Marin revine după o perioadă lungă de inactivitate!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 94 views
A+A-
Reset

Am constituit la nivel de sat, împreună cu ceilalţi membri, o asociaţie sportivă, care se va numi AS Gloria Marin. Am început deja demararea lucrărilor la terenul de joc din sat, cu sprijinul conducerii Primăriei comunei Crasna, în mod special, beneficiem de sprijinul total al domnului primar – Bogya Miklos, care de fapt este şi preşedintele de onoare la asociaţia sportivă


S-a început la confecţionarea panourilor de protecţie din spatele porţilor, apoi se va împrejmui terenul de joc, după care se vor amplasa vestiarele care vor fi dotate cu apă şi curent electric, iar anul viitor – după spusele domnului primar, se va contrui o tribună modernă. Suntem în discuţii cu conducerea SC Fibrex CO SRL din Crasna, pentru construirea a două bănci de rezerve.

Intenţionăm să inaugurăm terenul de fotbal din localitate, cu ocazia primei etape a Cupei României, din luna iulie sau poate şi mai repede, dacă terminăm lucrările, după care ne vom înscrie în Liga a V-a, dacă ne va permite bugetul.

Cu această ocazie, intenţionăm să invităm şi un ansamblu artistic care să întreţină atmosfera după meci, în cortul care va fi instalat în vecinătatea terenului de joc, unde vor servi masa sportivii şi invitaţii. De această manifestare artistică se va ocupa reputatul staroste de nunţi, Mihai Chirilă.

Vă aşteptăm cu această ocazie să ne onoraţi cu prezenţa, conducerea DJST Sălaj, conducerea AJF Sălaj, conducerea ziarului “Sportul Sălăjean” şi pe toţi prietenii noştri care locuiesc în satele situate în bazinul hidrografic al râului Crasna şi nu numai.

De asemenea, lansez o invitaţie la “Fii satului Marin”, care locuiesc în ţară şi în străinătate să vină alături de noi, iar cei cu potenţă financiară îi rog să ne sprijine pentru că acum la început de drum, sunt foarte multe cheltuieli.

Ca invitat special la acest eveniment sunt două persoane din lumea fotbalului – un jucător de fotbal din Liga 1, care pe vremea când juca la Oţelul Galaţi, a fost şi golgheterul României. Actualmente acesta evoluează în străinătate la vicecampioana Lituaniei.

Al doilea invitat special este preşedintele echipei de fotbal CA Imola (Italia) de care mă leagă o prietenie de peste 10 ani.

Acestea sunt cuvintele preşedintelui AS Gloria Marin, Vasile “Lică” Pop, care împreună cu vicepreşedintele Petrişor Ardelean şi ceilalţi membri ai Asociaţiei, după cum urmează Dorică Peştean – secretar, Avram Torcoş, Flaviu Gozman – antrenori, Sorin Şandor – contabil, au pus bazele construirii echipei de fotbal Gloria Marin.

                                               Vasile “Lică” POP

You may also like

Leave a Comment