Connect with us

FOTBAL

ACS Fotbal Comuna Recea transferă căpitanul unei echipe din Liga a II-a!


Liderul Seriei a V-a din Liga a III-a a perfectat primul transfer din această iarnă, iar sub comanda lui Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic va ajunge un fundaş central care în prima parte a sezonului a evoluat la Pandurii Târgu Jiu, acolo unde a fost şi căpitanul echipei


ACS Fotbal Comuna Recea este activă pe piaţa transferurilor în această perioadă şi caută soluţii care pot îmbunătăţii lotul de jucători cu care echipa maramureşeană va aborda returul acestui sezon în care îşi propune să promoveze în Liga a II-a.

Gruparea condusă de Florin Gherasim a bifat deja primul transfer şi este unul menit să “betoneze” defensiva. Astfel, în curtea liderului Seriei a V-a din Liga a III-a a ajuns Gabriel Oiţă – nimeni altul decât căpitanul echipei Pandurii Târgu Jiu.

Oiţă (n. 31 decembrie 1993) evoluează pe postul de fundaş central şi în ultimul sezon a evoluat pentru echipa gorjeană în Liga a II-a. Tânărul fotbalist în vârstă de 26 de ani are zeci de meciuri la nivelul celui de-al doilea eşalon, dar din cauza problemelor financiare care există la echipa din Târgu Jiu, s-a despărţit de Pandurii şi vine să pună umărul pentru promovarea echipei din Recea.

Fundaşul a semnat un contract până la vară şi va fi prezent în 20 ianuarie la reunirea lotului celor de la ACS Fotbal Comuna Recea.

Gabriel Oiţă nu este singurul transfer perfectat de echipa pregătită de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic, gruparea ajungând la o înţelegere şi cu un atacant de la o echipă din Liga a III-a.

De precizat este faptul că deşi evoluează pe postul de fundaş central, Oiţă are şi un gol marcat în Liga a II-a, iar în carieră a mai evoluat pentru Naţional Sebiş sau Măgura Cisnădie, la nivelul Ligii a III-a.

ACS Fotbal Comuna Recea are programată reunirea lotului pe data de 20 ianuarie, urmând ca maramureşenii să se pregătească pe plan local, iar în luna februarie să plece în Antalya pentru efectuarea unui stagiu de pregătire.

Sursa foto: panduriics.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL