Connect with us

FOTBAL

Iuliu Andrei Haţiegan, din Liga 1 la Memorialul Radu Gog


Fostul jucător de la “U” Cluj a evoluat pentru Poli Iaşi în turul acestui sezon, formaţie pentru care a bifat mai multe prezenţe pe prima scenă a fotbalului românesc


Şi în 2020, Memorialul Radu Gog a fost atractiv pentru spectatori, care au putut vedea pe teren şi jucători profesionişti, chiar şi din Liga 1.

Un astfel de jucător a avut STC Group – este vorba de clujeanul Iuliu Andrei Haţiegan, cel care şi la ediţia din 2018 a evoluat la acest turneu, pentru Bavaria.

Iuliu Andrei Haţiegan a evoluat în prima parte a Ligii 1 de fotbal la Poli Iaşi, formaţie pentru care a jucat în opt partide.

Ionuţ Boroştean, un fost jucător la CFR Cluj s-a mai aflat în lotul celor de la STC, dar şi alţi jucători clujeni cunoscuţi în Sălaj, printre care Teodor Moga, Cristian Loghin sau Ioan Timiş.

Nume grele şi la Sporting Zalău

Nici Sporting Zalău nu s-a lăsat mai prejos şi a avut în lot jucători cu experienţă. În capul listei a fost Vlad Gheţe, unul dintre cei mai buni portari din minifotbalul românesc, care a apărat şi poarta Naţionalei României de minifotbal.

Orădeanul joacă acum la CAO Oradea, grupare care ocupă primul loc în Liga a IV-a Bihor, acolo unde se remarcă atât între buturi, cât şi la executarea loviturilor libere.

Sporting Zalău a mai avut în lot şi doi jucători din Liga a III-a, Raul Stanciu de la SCM Zalău şi Bogdan Forisz, fundaşul de la Naţional Sebiş, dar şi un jucător din naţionala de tineret de minifotbal, Andrei Ferik.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL