Connect with us

FOTBAL

Se fac înscrieri pentru Cupa AJF


Conducerea AJF Sălaj anunţă că au început înscrierile pentru ediţia 21 a competiţiei de fotbal ce se desfăşoară în sală. La fel ca şi anul trecute, turneul va avea loc la trei categorii, Liga a IV-a, Liga a V-a şi Juniori A1. Faza iniţială va avea loc la 1 februarie, în două locaţii


Tradiţia continuă şi la fel ca la fiecare început de an, cei de la AJF Sălaj vor organiza Cupa AJF, competiţie ce se va desfăşura în sală şi care în acest an ajunge la ediţia cu numărul 21.

La fel ca şi anul trecut, fazele iniţiale ale competiţiei urmează să se desfăşoare în două locaţii, cel mai probabil Surduc şi Pericei, însă, organizatorii vor face publice locaţiile odată cu înscrierea echipelor. Să spunem că cei de la AJF Sălaj au dat start înscrierilor, iar regulamentul şi informaţiile suplimentare vor fi anunţate în perioada următoare de către organizatori.

Şi în acest an, competiţia se ve desfăşura la trei categorii. Este vorba despre Liga a IV-a, Liga a IV-a şi juniori A1. Competiţia se va desfăşura sâmbătă, 1 februarie, de la ora 10.00.

Totodată, în această lună se vizează şi legitimaţiile pentru anul 2020, iar delegaţii echipelor participante în competiţiile organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj. În ceea ce priveşte startul campionatelor din Liga a IV-a şi Liga a V-a, încă nu este stabilit nimic şi urmează săptămâna viitoare întrunirea Biroului Executiv, în care se vor stabili şi aceste date.

Cel mai probabil, cel de-al patrulea eşalon va începe în prima săptămână din martie, dacă vremea va permite. De asemenea, se doreşte ca perioada de transfer aprobată să fie aceaşi, atât pentru competiţiile organizate de FRF, cât şi pentru cele organizate de AJF-urile judeţene.

Astfel, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat pentru această iarnă perioada 21 ianuarie – 17 februarie. În această săptămână, preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou va participa la Bucureşti la o şedinţă, alături de toţi preşedinţii de AJF din ţară, pentru a se stabili şi alte aspecte care trebuie puse la punct.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL