Connect with us

FOTBAL

Dia Guard Cipricom, din campioană, doar pe locul 4 la Memorialul “Radu Gog”


După ce a câştigat ultimele patru ediţii ale competiţiei caritabile, Bogdan Ciaca şi compania au ratat podiumul la ediţia din 2020


Memorialul “Radu Gog” a ajuns să fie una dintre cele mai puternice competiţii caritabile din ţară, iar acest lucru s-a datorat în primul rând implicării organizatorilor de la ACS Cavalerii.

Şi ediţia din 2019 care a avut loc de vineri şi până duminică a fost de un nivel ridicat şi a venit cu multe noutăţi pentru cei participanţi.

În primul rând s-a introdus o categorie nouă rezervată juniorilor, acolo unde au participat trei echipe, iar la open întrecerea a devenit mai spectaculoasă. Asta după ce câştigătoarele grupelor au mers într-un final-four, iar celelalte formaţii au continuat în faza a II-a.

În aceste condiţii, la open au fost două câştigătoare, cea rezultată după disputarea final-four-ului şi cea după terminarea jocurilor din faza a II-a.

La old-boys, sistemul competiţional a fost mai simplu, în sensul că fiecare a jucat cu fiecare, la start fiind cinci echipe. Pe lângă turneul de fotbal în sală, competiţia a fost atractivă prin licitaţia de tricouri şi prin tombola cu premii, care şi la ediţia a XVI-a au stârnit un mare interes.

Fie că s-a numit Dia Guard Marisa, Dia Guard Divino sau Dia Guard Cipricom, echipa condusă de Flore Pop a făcut legea patru ani la rând la open.

Deţinătoarea celor patru titluri la rând a decăzut la ediţia din 2020 şi a “scârţâit” încă din primul meci din grupă, cel cu Bad Boys, pe care l-a pierdut la loviturile de departajare.

Până la urmă, Dia Guard Cipricom a câştigat al doilea joc cu Dandonia şi a reuşit să obţină primul loc în Grupa B şi să se califice în final-four. Cam atât a reuşit echipa lui Flore Pop la acest turneu, deoarece în final-four a fost învinsă în semifinală, iar mai apoi şi în finala mică, fiind nevoită să se mulţumească cu locul 4.

Totuşi, Dia Guard Cipricom a fost aproape de finala mare, însă a fost învinsă dramatic în semifinala cu Sporting, care după părerea multora a fost cel mai tare joc al turneului.

Cu mai puţin de două minute înaintea finalului, Cătălin Anghel a făcut 3 – 2 pentru Dia Guard, dar Raul Stanciu a egalat după niciun minut pentru Sporting şi s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Cătălin Anghel a fost singurul care a ratat de la 7 m, iar Sporting s-a impus cu 7 – 6 şi a mers mai departe.

Dia Guard a jucat doar finala mică, unde a fost fără replică în disputa cu Tunarii DSP, fiind învinsă la trei goluri diferenţă, astfel că Bogdan Ciaca şi colegii săi s-au ales doar cu locul 4.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL