Connect with us

Feminin

“U” Olimpia Cluj a reluat pregătirile


Campioana României la fotbal feminin a reluat la începutul acestei săptămâni pregătirile pentru returul sezonului 2019 – 2020


La finalul turului din Liga 1 Feminin, “U” Olimpia Cluj se află pe primul loc, poziţie pe care s-a obişnuit de câţiva ani, având în vedere că gruparea clujeană are la activ nouă titluri consecutive cucerite în campionatul intern. Echipa condusă de Alin Cioban se îndreaptă cu paşi repezi către al zecelea titlu, însă, fetele trebuie să rămână cu picioarele pe pământ şi să trateze serios fiecare partidă, pentru a nu avea surprize neplăcute.

În vederea pregătirii pentru returul sezonului 2019 – 2020, clujenele au reluat pregătirile la începutul acestei săptămâni, după o vacanţă puţin mai lung ca de obiecei.

Jucătoarele mai experimentate au început pregătirea cu alergarea tradiţională, în timp ce jucătoarele mai tinere s-au pregătit în sală. După cum spune preşedintele Alin Cioban, nu vor exista schimbări majore la nivelul lotului şi a doua parte a campionatului, antrenorii clujencelor vor încerca să integreze în echipă jucătoare tinere şi promiţătoare din propria pepinieră. Printre acestea se află şi sălăjeanca Anamaria Sălăgean.

“Nu vor fi schimbări majore în această perioadă de pregătire, lotul fiind în linii mari acelaşi ca şi la finalul turului. Contăm însă pe revenirile celor două jucătoare esenţiale pentru echipă, Nagy Melinda şi Mara Bâtea, care nu au evoluat în tur din cauza accidentărilor suferite, precum şi pe integrarea în jocul primei echipe a sportivelor născute în anul 2005. Din acest retur au drept de joc în Liga 1. Mă refer în special la Sonia Bumbar, Andreea Pânzariu, Bede Karina, Anamaria Sălăgean, Varo Helga şi Simona Sigheartău. Singura noutate în acest moment o reprezintă Mădălina Ciorca, portar cu experienţă care a decis să revină la echipa noastră după o perioadă de pauză necesară finalizării studiilor universitare. Pentru noi ca şi club şi ca potenţial de susţinere a performanţelor, consider că este un lucru esenţial faptul că am reuşit să păstrăm nucleul jucătoarelor cu experienţă şi că există din partea lor o disponibilitate de a se conforma programului de pregătire impus de antrenorul Iulian Szekely”, a declarat Alin Cioban, pentru site-ul oficial al clubului.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin