Connect with us

BOX

PREMIERĂ. Naţionalele de Box Under 22 au loc la Zalău


Clubul Sportiv Municipal Zalău, în colaborare cu Primăria municipiului Zalău va organiza în premieră o competiţie de seniori de asemenea anvergură în urbea de la poalele Meseşului. Competiţia urmează să aibă loc în perioada 25 – 30 mai în Sala Sporturilor


Secţia de box de la CSM Zalău este una dintre cele mai prolifice, iar pugiliştii fac cinste clubului şi judeţului la competiţiile naţionale. În anul 2019, sportivii de la secţia de box au reuşit să cucerească nu mai puţin de 14 medalii la Campionatele Naţionale.

De altfel, pugiliştii încep cu gânduri mari şi acest an şi după cum ne-a spus şi antrenorul Adrian Popuţea, pentru 2020, secţia de box de la CSM Zalău îşi propune să-şi depăşească performanţele din anul precedent în ceea ce priveşte numărul de medalii cucerite la Campionatele Naţionale.

Totuşi, un mare plus pentru această secţie de la Clubul Sportiv Municipal este faptul în luna mai, clubul condus de Silviu Mureşan se va ocupa de organizarea Campionatului Naţional de Box U 22.

O să fie prima competiţie de box de asemenea anvergură care va avea loc la Zalău.

În acest sens, conducerea CSM Zalău a făcut o solicitare la Federaţia Română de Box, aceasta fiind aprobată în Biroul Federal. Prin urmare, în perioada 25 – 30 mai, în Sala Sporturilor din Zalău va avea loc Campionatul Naţional de Box U 22.

În urmă cu trei ani, la Zalău a avut loc ultimul Campionat Naţional de Box, însă a fost la categoria de vârstă cadeţi. Urbea de la poalele Meseşului a găzduit şi un Campionat Naţional de Tineret, însă asta se întâmpla în urma cu mai bine de două decenii. Cert este că în luna mai va avea loc în premieră un Campionat Naţional de Box la seniori.

“Eu zic că organizarea acestui Campionat Naţional este în primul rând o încercare pentru noi, dar avem experienţă. Am participat şi ca organizator şi ca arbitru la Europene, aşa că nu cred că vom avea probleme şi în colaborare cu Primăria municipiului Zalău, vom duce la bun sfârşit această competiţie”, ne-a declarat Silviu Mureşan, directorul Clubului Sportiv Municipal Zalău.

Organizarea acestui campionat reprezintă un succes şi pentru secţia de box, iar directorul CSM Zalău speră ca sportivii sălăjeni să obţină rezultate bune.

“Organizarea acestui campionat reprezintă încă un succes pentru secţia de box şi sperăm să avem rezultate foarte bune. Vom avea 4 – 5 participanţi şi aşteptăm să obţinem rezultate cât de bune”.

♦ Silviu Mureşan – director CSM Zalău

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX