Connect with us

DIVIZIA A1

Bogdan Nicolae: “Situaţia de la Volei Municipal Zalău este ok”


Întrebat despre restanţele salariale care au fost în luna decembrie, secundul de la echipa sălăjeană a dat de înţeles că lucrurile s-au reglementat la echipă, deşi el a fost  “uitat” de conducere la salariu şi în plus mai are de primit salarii restante din sezonul trecut


CS Volei Municipal a început returul cu dreptul şi a câştigat cu 3 – 0 meciul de pe teren propriu cu CSU Vest Timişoara. Chiar dacă a fost primul meci oficial din 2020, mai degrabă a fost un antrenament cu public, în care  vicecampioana României s-a putut pregăti pentru jocurile dificile care vor urma în acest retur.

“Am folosit meciul cu Timişoara ca şi un antrenament. Ne bucurăm că am obţinut 3 puncte importante şi acum ne concentrăm pentru meciurile care urmează. Să sperăm că vom avea un astfel de meci şi în etapa a următoare, dar depinde noi să ne facem viaţa uşoară. Evident, mergem să câştigăm cele 3 puncte şi la Câmpia Turzii, ca să ne pregătim pentru meciul cu Dinamo”, a spus Bogdan Nicolae la finalul jocului.

Întrebat despre problemele financiare şi despre restanţele salariale pe care le-a avut staff-ul tehnic şi jucătorii, secundul de la Volei Municipal a dat de înţeles că    lucrurile s-au reglementat, deşi şi el are de primit bani încă din sezonul trecut!?

“În momentul de faţă situaţia de la echipă este ok”, a fost reacţia surprinzătoare a lui Bogdan Nicolae.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1