Connect with us

FOTBAL

Raul Stanciu a “călcat pe bec” la doar câteva zile după ce a semnat cu SCM Zalău! 


Mijlocaşul zălăuan va fi sancţionat de către conducere, după ce a jucat la Memorialul “Radu Gog” deşi regulamentul de ordine interioară nu-i permitea acest lucru


Primul transfer din această iarnă la SCM Zalău a fost Raul Stanciu, fotbalistul zălăuan care ultima dată a evoluat în Liga a III-a, la Minaur Baia Mare.

Cele două părţi s-au înţeles în privinţa transferului încă dinaintea Sărbătorilor de Iarnă, însă contractul a fost semnat săptămâna trecută, după ce sălăjeanul şi-a reziliat contractul cu gruparea capitala Maramureşului.

La câteva zile după ce şi-a pus semnătura pe contract, Raul Stanciu a “călcat pe bec” şi a intrat în dizgraţia antrenorului Marius Paşca. Astfel, deşi regulamentul de ordine interioară (ROI) al clubului interzicea acest lucru, jucătorul a evoluat la Memorialul “Radu Gog”.

În aceste condiţii, noua achiziție a Zalăului va suporta consecinţe şi urmează să fie sancţionat de conducere.

“Cu Raul Stanciu am avut o problemă de comunicare în ceea ce priveşte regulamentul de ordine interioară. Gestul lui lui m-a surprins şi m-a deranjat că el a jucat la turneul de fotbal în sală. El va fi sancţionat conform regulamentului de ordine interioară”, ne-a declarat Marius  Paşca.

Raul Stanciu a evoluat la Memorialul “Radu Gog” pentru Sporting Zalău, formaţie condusă de Alin Pop (tocmai unul dintre oficialii clubului de la poalele Meseului), care a jucat finala turneului cu STC Group.

Şi directorul executiv Marcel Doru Ţîrle, a explicat situaţia lui Raul Stanciu.

“Domnul Marius Paşca are perfectă dreptate în cazul lui Raul Stanciu, fiindcă noi avem stipulat în regulament că jucătorii nu au voie să participe la niciun fel de competiţie, fără acordul clubului.Antrenorul este suveran şi nu ai voie să sfidezi antrenorul şi clubul. Eu cred că a fost o neînţelegere”, a spus Marcel Doru Ţîrle.

Mai multe amănunte pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 15 ianuarie. 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL