Connect with us

Ştiri din Sălaj

Toate funcţiile de conducere de la cea mai mare unitate spitalicească din Sălaj, scoase la concurs


Nu mai puţin de 9 candidaţi se luptă pentru cele patru funcţii de conducere din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, scoase la concurs de Consiliul Judeţean Sălaj


Pentru cea mai importantă funcţie a celei mai mari unităţi spitaliceşti din Sălaj, cea de manager şi-au depus candidatura trei persoane, actualul interimar dr. Georgeta Fiţ şi doi economişti – Bercean Radu şi Ţobor Roxana.

După susţinerea şi evaluarea proiectului de management, etapă de a avut loc la data de 17 decembrie, dr. Georgeta Fiţ a obţinut cea mai mare notă – 9,23, Bercean Radu – 5,35 şi Ţobor Roxana – 7,28.

Cea mai râvnit fotoliu de director este cel de îngrijiri, pentru care s-au înscris în luptă trei asistente medicale, printre care Laura Păcurar, actualul intermiar, dar şi Ramona Marincaş, cea care a ocupat această funcţie din 2010 până în 2017, când a demisionat. Cel de-al treilea candidat este Adriana Buze. Concursul este organizat în zilele de 15 şi 16 ianuarie, iar rezultatul va fi comunicat în 20 ianuarie.

Pentru postul de director economic s-au înscris Elisabeta Ionescu, cea care a asigurat interimatul, şi Claudia Cristescu. La proba scrisă s-a prezentat doar Cristescu, care a trecut examenul.

Pentru funcţia de director medical şi-a depus dosarul daor actualului interimar, medicul pediatru Eva Lapoş. Aceasta va susţine examenul în zilele de 13 şi 14 ianuarie, rezultatul urmând să fie făcut public în 16 ianuarie.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj