Connect with us

DIVERSE

FOTO. STC Group, marea câștigătoare a Memorialului Radu Gog!


După ce patru ani la rând, Dia Guard Cipricom a făcut legea la categoria supremă a turneului caritabil, la ediția din 2020, trupa lui Flore Pop a fost abia pe locul 4 în final-four. Marele trofeu a fost câștigat de echipa condusă de Ionuț și Marius Pop – STC Group – care în finala de la final-four a trecut de Sporting Zalău. La open s-a impus Dandonia, la old-boys pe primul loc a fost Mobila Șimleu, în timp ce la juniori, Spartanii s-a clasat pe prima poziție


De vineri și până duminică, sala de sport a Liceului Sportiv Avram Iancu a găzduit ediția a XVI-a a Memorialului Radu Gog, turneu caritabil care în 2020 s-a organizat la trei categorii.

O categorie nouă în acest an a fost cea de juniori, unde au participat Spartanii, Gladiatorii și TDI junior. Fiecare echipă a disputat câte patru jocuri, câte două vineri și alte două duminică, iar la final, Spartanii s-a clasat pe primul loc.

La old-boys au fost cinci grupări și fiecare a jucat cu fiecare. Deși după primele două zile, Vulturii Dej era favorită să își apere trofeul, până la urmă pe prima poziție s-a clasat Mobila Șimleu Silvaniei, fiind ajutată de Ady Com, care în ultimul joc a învins echipa din Dej!

La open au fost practic două competiții. Câștigătoarele grupelor au mers într-un final-four, unde au jucat semifinale și finale, Tunarii DSP, Sporting Zalău, STC Group și Dia Guard Cipricom fiind echipele care au ajuns în această fază.

După patru ani în care categoria supremă a competiției a fost câștigată de Dia Guard Cipricom, în 2020, STC Group a făcut legea și a câștigat final-four-ul. Trupa condusă de Ionuț și Marius Pop a fost cea mai exactă în final-four, iar după ce în semifinale a trecut de Tunarii DSP, în finală, STC a învins-o pe Sporting Zalău. Abia pe locul 4 s-a clasat Dia Guard Cipricom în final-four, fiind învinsă în finala mică și de Tunarii DSP, echipă pregătită de Dan Lucaciu.

La open, Dandonia a câștigat trofeul după ce s-a impus cu 4 – 3 în fața celor de la Bad Boys, în timp ce pe locul 3 a fost Tenaris, care a trecut cu 3 – 1 de Dream Team în finala mică.

 

Rezultate finale, clasamente, premii individuale și mai multe amănunte despre întreaga ediție a XVI-a a Memorialului Radu Gog, în ediția tipărită a ziarului de miercuri

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE