Connect with us

FOTBAL

Amicalul dintre SCM Zalău și “U” Cluj a fost anulat


Partida cu gruparea din Liga a II-a nu va mai avea loc, dar pe 12 februarie, SCM Zalău şi-a programat un alt joc tare, cu liderul Seriei a V-a, ACS FC Recea


În mare parte, programul de pregătire la SCM Zalău a fost făcut încă din luna decembrie şi totodată au fost fixate şi jocurile amicale din această iarnă.

Primul joc de verificare va fi cu o echipă din Liga a IV-a Bihor, Foresta Tileagd, pe 25 ianuarie, la Oradea, iar al doilea joc urma să fie şi amicalul iernii, cu Universitatea Cluj.

Partida urma să aibă loc pe 12 februarie, la Cluj, însă acest meci s-a anulat. Conducerea tehnică a găsit rapid un alt adversar tare pentru data respectivă şi tot pe 12 februarie va juca cu ACS FC Recea, liderul din Seria a V-a. Locaţia va fi aleasă în funcţie de starea terenurilor din perioada respectivă, dar dacă nu va fi posibil disputatea amicalului la Recea sau Zalău, atunci acesta se va juca la baza sportivă de la Iclod, care este dotată cu un teren sintetic de dimensiuni normale.

Au rămas “bătute în cuie” celelalte jocuri de verificare cu Sănătatea Cluj, Minaur Baia Mare şi Sportul Şimleu, dar se caută şi alţi adversari. “Pe lângă cele cinci meciuri amicale pe care le avem programate, mai dorim să disputăm cel puţin unul. Având în vedere că vor veni mulţi jucători în această perioadă este nevoie de cât mai multe jocuri pentru ca echipa să devină omogenă”, ne-a declarat Marius Paşca.

Cantonament la Cheile Grădiştei

Atât în perioada de iarnă, cât şi vara, HC Zalău îşi desfăşoară cantonamentele la Cheile Grădiştei, acolo unde beneficiează de condiţii foarte bune. În staţiunea montantă din judeţul Braşov va face şi SCM Zalău cantonamentul de iarnă care se va desfăşura în perioada 30 ianuarie – 8 februarie. Zece zile de pregătire sunt programate în acest stagiu, unde antrenorii vor pune accentul pe pregătirea fizică.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL