Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău revine la treabă mai repede!


Programată iniţial pentru data de 20 ianuarie, reunirea lotului a fost mutată cu o săptămână mai devreme, astfel că jucătorii vor reveni la antrenamente pe 14 ianuarie


După ultima etapă din tur jucătorii de la SCM Zalău au şi intrat în vacanţă, iar conducerea tehnică anunţa înaintea Sărbătorilor de Iarnă că lotul se va reuni pe data de 20 ianuarie.

Până la urmă, vacanţa jucătorilor va fi mai scurtă, deoarece antrenorii au decis ca reunirea lotului să aibă loc mai devreme. Astfel, SCM Zalău va începe pregătirile încă de săptămâna viitoare, reunirea lotului fiind programată marţi, de la ora 14.00, la Stadionul Municipal.

“În această iarnă vor veni mai mulţi jucători noi, practic o jumătate de echipă şi trebuie să avem mai mult timp la dispoziţie pentru pregătire”, a spus antrenorul Marius Paşca.

SCM Zalău se va pregăti în primele două săptămâni după reunire pe plan local, urmând ca la final de lună să plece în cantonament.

Aproape două luni va avea la dispoziţie SCM Zalău să se pregătească pentru retur, a doua parte de campionat urmând să înceapă pe 7 martie, când formaţia zălăuană va juca în deplasare la Unirea Dej.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL