Connect with us

HANDBAL

Tadici: “Bogdan Burcea ar fi cel mai potrivit să preia Naţionala”


Fostul selecţioner consideră că antrenorul Craiovei ar fi cel mai potrivit să ajungă pe banca tehnică a României, mai ales că Bogdan Burcea a confirmat că are valoare prin performanţele obţinute cu SCM Craiova, atât pe plan intern, cât şi internaţional


Între propunerile Comisiei Tehnice pentru postul de selecţioner s-a aflat şi numele lui Gheroghe Tadici, însă antrenorul Zalăului a exclus orice variantă de a prelua Naţionala.

În “cursă” au rămas patru antrenori, Florentin Pera, Adrian Vasile, Bogdan Burcea şi Aurelian Roşca, iar Gheorghe Tadici consideră că Bogdan Burcea ar fi cel mai potrivit să ajungă pe banca României.

Burcea şi-a confirmat valoarea prin performanţele obţinute cu SCM Craiova, atât pe plan intern, cât şi internaţional, antrenorul reuşind să câştige Cupa EHF în 2018.

“Cred că Bogdan Burcea ar fi cel mai potrivit prin prisma obligaţiilor pe care le are faţă de echipa de club. Pera este angrenat pe trei fronturi cu Vâlcea, cel puţin până în vară şi i-ar fi foarte greu”, a spus Tadici.

Noul selecţioner se va numi în cel mult o săptămână,  iar în perioada 19 – 22 ianuarie este programat primul stagiu de pregătire, la Bucureşti.

În 20 – 22 martie, România va participa la turneul preolimpic de la Podgorica, alături de Muntenegru, Norvegia şi Coreea de Nord, dar până atunci, Naţionala mai are un stagiu de pregătire în perioada 16 – 19 februarie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL