Connect with us

DIVIZIA A1

Meci de încălzire la început de an, pentru Volei Municipal Zalău


La prima partidă din 2020, Volei Municipal Zalău întâlneşte CSU Vest Timişoara, penultima clasată din Divizia A1, în faţa cărei poate face un antrenamente oficial pentru jocurile dificile care vor urma


Sâmbătă, ora 17.00:

Volei Municipal Zalău – CSU Vest Timişoara

După o pauză de trei săptămâni, Divizia A1 se reia în weekend cu prima etapă din retur. Anul 2020 începe cu un meci uşor pentru Volei Municipal Zalău care urmează să primească vizita celor de la CSU Vest Timişoara, o formaţie modestă a campionatului, care în vară a revenit în prima ligă. În cele nouă etape, bănăţenii au o victorie cu CSM Câmpia Turzii, dar se mai pot lăuda cu o mică realizare, având în vedere că din cele 4 seturi câştigate, unul a fost obţinut în faţa Zalăului, în chiar prima rundă a campionatului.

Pentru Volei Municipal Zalău, jocul de sâmbătă pare  mai degrabă un antrenament cu public sau un joc de încălzire pentru partidele dificile care vor urma din finalul lunii ianuarie.

O victorie de 3 puncte este o normalitate pentru Volei Municipal Zalău dar şi o necesitate, având în vedere că formaţia antrenată de Bogdan Tănase trebuie să ţină aproape de primele două clasate. La început de retur, gruparea de sub Meseş se află pe ultima treaptă a podiumului, la 3 puncte de Dinamo Bucureşti şi la 4 puncte de liderul Arcada Galaţi.

Foarte proabibil şi după  etapa de la finalul săptămânii, Volei Municipal Zalău va rămâne pe locul 3, având în vedere că şi Dinamo pare  să aibă un meci uşor, în deplasarea de la Universitatea Cluj.

Liderul Arcada Galaţi nu va juca la final de săptămână, având în vedere că meciul cu Gloria Buzău a fost amânat pentru data de 22 ianuarie.

Pentru Volei Municipal Zalău va urma un meci uşor şi în cadrul etapei a II-a, când va juca în deplasarea de la CSM Câmpia Turzii.

Primul derby din 2020 va fi pe 25 ianuarie, când vicecampioana României va juca pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1