Connect with us

FOTBAL

Internaţionalul Ionuţ Nedelcearu, alături de Memorialul “Radu Gog”


Tricoul internaţionalului a fost scos la licitaţie în această săptămână şi până în prezent, cea mai mare sumă licitată este 700 de lei, oferită de Vasile Popa


Evenimentul caritabil Memorialul “Radu Gog” propune şi în acest an o licitaţie de tricouri ale unor foşti sau actuali sportivi. Organizatorii au pus la bătaie tricouri ale unor jucători importanţi precum Alexandru Mitriţă, Juan Emmanuel Culio, Olimpiu Moruţan, Alexandru Cicâldău, Andrei Cristea, Mihai Roman, Gabriel Vaşvari sau Roland Niczuly.

Până luni, la licitaţie erau 15 tricouri, între care se mai afla un tricou cu semnăturile jucătorilor de la Pandurii, a lui Daniel Celea de la CS Mioveni, maioul atletului sălăjean Virgil Monel Sabou în care a alergat la Maratonul din Chicago în 2018, tricou de antrenament al echipei Al Faisaly, cu semnătura lui Mircea Rednic, tricou al echipei Energeticianul, al artistului Kamara şi nu în ultimul rând al fostului internaţional Miodrag Belodedici.

În continuare, cel mai licitat tricou este cel al lui Miodrag Belodedici, component al Generaţiei de Aur a României. Tricoul “Căprioarei” a ajuns la suma de 2.800 de lei în momentul redactării acestui articol, sumă oferită de Vasile Ardelean, cel care este alături de Memorilul Radu Gog la fiecare ediţie, implicându-se activ la licitaţia de tricouri.

Tricoul celei mai bune voleibaliste ale României, scos la licitaţie!

În cursul zilei de marţi, ACS Cavalerii a mai scos la licitaţie un tricou, cel purtat de Nneka Onyejekwe, cea mai bună voleibalistă din România, care îşi are originile în Sălaj.

Nneka a jucat în ultimii ani la Volei Alba Blaj, iar în zilele trecute s-a transferat la Dinamo Bucureşti. Tricoul purtat de jucătoare la Naţionala României, cu semnătura acesteia poate fi licitat până duminică după-amiază, iar preţul porneşte de la 300 de lei.

Tot marţi a fost scos la licitaţie şi tricoul handbalistului Chike Onyejekwe, de la Naţionala României. Şi pentru acest tricou se va putea licita până duminică, preţul de pornire fiind 300 de lei.

La ediţia a XVI-a sunt 17 tricouri la licitaţie, iar pentru fiecare tricou, organizatorii au stabilit termenul limită pentru licitaţie.

Internaţional Ionuţ Nedelcearu, alături de Memorialul “Radu Gog”

Semifinalist al Campionatului European U21 cu naţionala României, Ionuţ Nedelcearu are prezenţe şi la Naţionala mare, iar în această săptămână, tricoul acestuia a fost scos la licitaţie în cadrul evenimentului caritabil, iar până în prezent cea mai mare sumă licitată este 700 lei, oferită de Vasile Popa.

Pe ultima sută de metri, la licitaţia de tricouri a ajuns şi cel al şimleuanului Liviu Antal, de la Zalgiris Vilnius, dar şi un tricou din colecţia luptătorului Sandu Lungu.


Termenele limită pentru licitarea tricourilor de la ediţia a XVI-a:

Sâmbătă, ora 14.00: Miodrag Belodedici (România)

Ora 14.15: Alexandru Mitriţă (România)

Ora 14.30: Olimpiu Moruţan (FCSB)

Ora 14.45: Juan Culio (CFR Cluj)

Ora 15.00: Alexandru Cicâldău (CSU Craiova)

Ora 15.15: Monel Sabou (Atletism)

Ora 15.30: Pandurii Tg. Jiu (Fotbal)

Ora 15.45: Mihai Roman (FC Botoşani)

Ora 16.00: Andrei Cristea (Poli Iaşi)

Ora 16.15: Roland Niczuly (Sepsi Sf. Gheorghe)

Duminică, ora 14.00: Gabriel Vaşvari (Sepsi)

Ora 14.15: Daniel Celea (CS Mioveni)

Ora 14.30: Andrei Dragu (Energeticianul)

Ora 14.45: Mircea Rednic (Al Faisaly)

Ora 15.00: Ghedi Kamara (Naţionala Ariştilor)

Ora 15.15: Nneka Onyejekwe (România)

Ora 15.30: Chike Onyejekwe (România)

Ora 15.45: Tricou colecţie Sandu Lungu

Ora 16.00: Liviu Antal (Zalgiris Vilnius)

Ora 16.15: Ionuţ Nedelcearu (România)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL