Connect with us

Feminin

Heniu Prundu Bârgăului a realizat primele transferuri


După ce a obţinut semnătura Beatei Ambrus, fotbalistă ce a cochetat şi cu naţionala de junioare a României, echipa bistriţeană le-a repatriat şi pe Andreea Corduneanu şi Adelina Rusu

După ce s-a clasat pe podium la finalul sezonului 2018 – 2019, Heniu Prundu Bârgăului nu a reuşit aceleaşi prestaţii şi în actuala stagiune, astfel că la finalul turului, echipa bistriţeană ocupă doar locul 6, un loc nemulţumitor pentru cei de la Heniu.

Astfel, conducerea şi staff-ul tehnic au trecut la treabă şi în această pauză competiţională caută jucătoare care pot să aducă un plus de valoarea lotului şi au şi realizat primele mutări.

În ultima zi a anului 2019, Heniu Prundu Bârgăului anunţa pe pagina oficială a clubului transferul lui Ambrus Beata, o fotbalistă ce a trecut pe la ASA Târgu Mureş, Vasas Femina Odorhei, Ladies Târgu Mureş şi care a cochetat şi cu naţionala de junioare a României.

La câteva zile distanţă, vineri, 3 ianuarie, clubul bistriţean a anunţat încă două transferuri, sau mai bine zis, repatrieri. Astfel, Andreea Corduneanu şi Adelina Rusu vor îmbrăca din nou tricoul celor de la Heniu în returul acestui sezon.

Să spunem că mâine, 4 ianuarie va avea loc reunirea lotului, iar până în 7 ianuarie, jucătoarele de la Heniu se vor pregăti pe plan local sub comanda antrenorilor Călin Svobodă şi George Ruscău Jr.

În perioada 8 – 12 ianuarie, Heniu Prundu Bârgăului va participa la un triunghiular ce va avea loc în Ciudad de Monzon în Spania, alături de echipa locală şi Espanyol 2.

După ce vor reveni în ţară, jucătoarele echipei bistriţene vor efectua un cantonament centralizat la Colibiţa şi vor disputa câteva jocuri amicale pentru a fi în formă maximă în momentul reluării campionatului intern.

Sursa foto: facebook Heniu Prundu Bârgăului

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin