Connect with us

DIVIZIA A1

Bogdan Tănase, înaintea dublei cu Karlovarsko din optimile Cupei Challenge: “Vor fi meciuri mai disputate decât cele cu danezii”


Volei Municipal Zalău va întâlni în dublă manşă echipa cehă Karlovarsko


Volei Municipal Zalău va fi angrenată pe trei fronturi şi în 2020, urmând să aibă un program încărcat odată cu calificarea în optimile Cupei Challenge. Până la jocul tur din Cehia, formaţia zălăuană are de disputat trei partide în Divizia A1 şi speră să fie cât mai bine pregătită pentru “dubla” manşă cu Karlovarsko.

Despre adversarul din optimi, antrenorul Bogdan Tănase a vorbit în câteva cuvinte şi consideră că va fi o “dublă” disputată.

“În momentul de faţă nu aş putea spune ce şanse avem, deoarece echipa din Cehia o ştiu doar după nume. Într-adevăr vom juca cu o echipă care vine dintr-un campionat puternic, poate mai bun decât cel din România.  Cred că vor fi meciuri mai disputate decât cele cu danezii”, a declarat Bogdan Tănase.

În cazul în care va trece de echipa din Cehia, Volei Municipal Zalău va întâlni în sferturi învingătoarea dintre Aluron Virtu CMC Zawiercie (Polonia) şi Sport Totot SC Ankara (Turcia).

Arcada Galaţi şi CSVM Zalău au rămas singurele reprezentante ale României în cupele europene

Patru echipe a avut România la startul sezonului 2019 – 2020 din cupele europene, dar a mai rămas cu două echipe. Dinamo Bucureşti – deţinătoarea Cupei României – a fost eliminată în 16-zecimile Cupei CEV de către turcii de la Arkas Izmir, în timp ce  SCMU Craiova s-a oprit în 16-zecimile Cupei Challenge, unde a fost eliminată de cehii de la Kladno Volejbal. Arcada Galaţi a rămas în Cupa CEV şi va juca în optimi cu Galatasaray Istanbul, în timp ce Volei Municipal Zalău o va întâlni în optimile Cupei Challenge pe Vk Cez Karlovarsko.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1