Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Parizer mucegăit şi peşte stricat, “ofertele” de Sărbători de la Carrefour Zalău


Hypermarketul situat în incinta centrului comerical Zalău Value Centre a comercializat produse stricate şi mulţi clienţi s-au arătat profund nemulţumiţi de acest lucru, deşi unii dintre ei au primit ulterior banii înapoi, ba chiar şi cadouri


Zălăuanii şi chiar sălăjenii au aşteptat cu sufletul la gură deschiderea centrului comercial Zalău Value Centre, în care cel mai mare magazin este Carrefour. Cunoscutul lanţ de magazine din Franţa a fost inaugurat cu mare fast, cu promoţii peste promoţii, cu concursuri şi tombole, chiar şi un un concert în care cap de listă a fost celebra Andra.

De la marea deschidere, ce a avut loc pe data de 6 noiembrie, clienţii au trecut pragul magazinului în valuri după valuri. Aşa s-a întâmplat şi înaintea Sărbătorilor de Iarnă, când sălăjenii au asaltat hypermarketul.

Din păcate, entuziasmul oamenilor nu a fost “răsplătit” aşa cum ar fi trebuit, iar mai mulţi clienţi s-au declarat nemulţumiţi de calitatea unor produse.

Doar în ultimele zile, au fost semnalate mai multe cazuri în care sălăjenii au cumpărat de pe rafturile de la Carrefour produse stricate.

Înainte de Revelion, un zălăuan a cumpărat trei pungi de peşte congelat. În momentul în care a deschis pungile, acesta a avut surpriza neplăcută ca peştele să fie stricat.

“Pe data de 30 decembrie, am cumpărat trei pungi de macrou congelat de la firma producătoare Edenia. În ziua următoare, l-am decongelat pentru a-l fi prepara. În acel moment, am simţit un miros ca de cadavru, iar peştele era galben şi oasele cădeau singure, ceea ce nu se întâmplă la un peşte bun. Aceasta, deoarece termenul de garanţie era până prin primăvara anului 2021! Dacă îl mâncam, poate eram mort acum, deoarece toxiinfecția alimentară cu peşte poate fi letală. Vă daţi seama că m-am enervat, cu atât mai mult cu cât din produs urma să mănânce şi cei doi copii. Am returnat produsul. La început, o angajată de la Carrefour nici nu a vrut să vorbească cu mine şi a spus că nu o interesează subiectul, deoarece ea este de la alt raion. Până la urmă, am ajuns la şefa de raion, care s-a scuzat, precizând că vina este a producătorului şi că tot ce vine în magazin este deja congelat”, a menţionat clientul D.R., pentru Ştirile din Sălaj.

Până la urmă, tânărul în vârstă de 27 de ani a primit toţi banii înapoi. În plus, ca şi cadou, clientul a primit gratis şi un păstrăv viu de aproximativ 1.5 kilograme.

Au existat şi alţi oameni care au cumpărat astfel de produse, precum R.P., care a cumpărat peşte stricat de la celălalt magazin Carrefour din municipiu.

Nu doar peştele comercializat de Carrefour Zalău nu a arătat prea bine. Astfel, un client a fotografiat şi vitrina de mezeluri, acolo unde o specialitate de parizer era cu mucegai.

O femeie din Zalău, se afla azi, 2 ianuarie, la Carrefour, iar la raionul cu mezeluri, a văzut în vitrine “parizer extra pasăre” cu… mucegai. Momentul a fost imortalizat cu camera foto a telefonului. Mai apoi, femeia a semnalat problema la angajate, care însă nu prea au băgat-o în seamă, continuând să vândă.

“Eu i-am tot spus la vânzătoarea de acolo că are parizer cu mucegai, dar nu m-a băgat în seamă. Servea mai departe, ca și cum nu aş fi zis nimic”, a punctat T.S. pentru Ştirile din Sălaj.

Şi la alte magazine din Zalău Value Centre au existat reclamaţii. În timp ce voia să mănânce, o femeie a primit la meniu o pâine mucegăită.  Când i-a făcut observaţie unei vânzătoare, răspunsul a fost unul halucinant.

“Probabil că pâinea e mucegăită, deoarece a fost ținută în dulap”…

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj