Connect with us

LIGA a II-a

Minifotbalul sălăjean se va relua în 2020 cu meciurile din Cupa României


Competiţia se va relua în 18 ianuarie cu partidele din faza a II-a, în care vor participa 16 echipe


Minifotbalul sălăjean a intrat într-o mică vacanţă. Ultima rundă din 2019 a fost programată în perioada 13 – 15 decembrie, iar la finalul săptămânii trecute au avut loc şi partidele din cadrul Cupei Crăciunului.

Dia Guard Cipricom (Superligă), Onorel Alex Service (Liga 2), X Team Ortelec (Liga 3) şi Unirea Hida DVF (Liga 4) sunt echipele care iernează în fotoliul de lider până în luna februarie când se vor relua cele patru ligi.

Activitatea de la bazele sportive Onix se va relua mai devreme, cu meciurile din Cupa României.

Competiţia surprizelor revine în actualitate la începutul anului, urmând ca în perioada 17 – 19 ianuarie să aibă loc faza a II-a. În această etapă a competiţiei vor participa 16 echipe, este vorba de formaţiile calificate din faza I şi alte patru grupări ce au evoluat în Liga B. Vor fi 8 meciuri, care se vor desfăşura în sistem eliminatoriu, învingătoarele urmând să se califice în faza a III-a.

În această rundă, mai intră 10 echipe din Liga 2 dar şi formaţiile aflate pe locurile 5 – 10 în Superligă. Vor fi formate grupe, urmând să se joace trei etape, după care primele două clasate din fiecare grupă ajung în optimi.

Aici vor intra şi primele patru clasate din Superligă, iar cele opt partide vor avea loc în sistem eliminatoriu, în perioada 14 – 16 februarie. În această perioadă se reia atât Liga 3, cât şi Liga 4, în timp ce prima etapă din 2020, în Liga 2 şi în Superligă va avea loc pe 22 februarie.

Din sezonul regulat al Superligii au mai rămas de jucat 10 etape, după care primele patru clasate intră în play-off cu punctajul acumulat.Această fază a campionatului începe pe 9 mai şi se termină pe 23 mai.

În ce priveşte Cupa României, sferturile de finală au loc pe 18 aprilie,  semifinalele pe 30 mai, iar finalele pe 13 iunie, când se marchează finalul sezonului 2019 – 2020.

Referitor la Liga Firmelor şi Instituţiilor, aceasta se va relua în 2020, pe 7 martie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA a II-a