Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. Armătura Zalău s-a reunit


Foşti jucători şi conducători de la echipa care a reprezentat Sălajul şi în Divizia B s-au reunit joi, 27 decembrie pentru un meci demonstrativ ce a avut loc la Titan Arena. De la eveniment nu au lipsit Leo Grozavu, Bogdan Unguruşan sau Gabriel Vaşvari, cel din urmă însă nu a evoluat din cauza unei probleme medicale


După doi ani de la un eveniment similar, la iniţiativa lui Marius Cozma, Armătura Zalău s-a reunit joi după amiază la Baza Sportivă “Titan Arena”.

Mai mulţi jucători, dar şi conducători de la fosta echipă ce a reprezentat Sălajul la nivelul Diviziei B şi-au dat întâlnire azi, de la ora 16.00, pentru un meci demonstrativ.

Deşi majoritatea au trecut de 40 de ani, fotbalul de calitate nu a lipsit, iar în teren jucătorii s-au remarcat cu gesturi tehnice, dar şi cu multă ambiţie şi dăruire, chiar dacă vorbim de o simplă “miuţă”.

De la acest eveniment nu au lipsit Leo Grozavu, Bogdan Unguruşan, Birtalan Attila, Călin Pop, Filip Lăzăreanu sau Gabriel Vaşvari, însă, cel din urmă nu a evoluat din cauza unei probleme medicale.

Jucătorii prezenţi au alcătuit două formaţii, iar meciul a fost “arbitrat” de către Zoltan Ardelean.

Însă, mai multe detalii de la acest eveniment, în ziarul Sportul Sălăjean de luni, 30 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL