Connect with us

CUPELE EUROPENE

Adversar din Cehia, în faza următoare a Cupei Challenge


Volei Municipal Zalău va întâlni în optimi pe VK Cez Karlovarsko


Vicecampioana României îşi continuă aventura europeană, urmând să joace la începutul anului 2020 în optimile Cupei Challenge.

În această etapă a competiţiei, Volei Municipal Zalău are parte de un adversar care la prima vedere pare mai dificil decât Gentofte. Este vorba de VK Cez Karlovarsko din Cehia, formaţia care ocupă în momentul de faţă primul loc în campioantul Cehiei.

Karlovarsko este nelipsită din cupele europene, din 2016 încoace, iar cea mai bună performanţă a bifat-o în urmă cu două sezoane, când a ajuns în sferturile Cupei CEV, unde a fost eliminată de francezii de la Tours VB. Cehii au mai fost în 2018 în optimile Cupei Challenge, unde au fost eliminaţi de Biogas Nafels.

Karlovarsko, campioana Cehiei din 2018

Adversara Zalăului este o formaţie de top din Cehia, care în sezonul 2017 – 2018 a câştigat campionatul. Acest lucru i-a dat posibilitatea să joace în grupele Ligii Campioniolor, la ediţia 2018 – 2019, însă VK Cez Karlovarsko a pierdut toate meciurile din grupă.

Partida tur, în Cehia, la finalul lunii ianuarie

Dacă Volei Municipal Zalău a ajuns în optimi după ce a eliminat-o pe Gentofte din Danemarca, Karlovarsko s-a calificat în această etapă, în urma dublei victorii din 16-zecimi cu Stroitel Minsk din Belarus. În Cehia, Karlovarsko a câştigat cu 3 – 1, iar în returul din Belarus s-a impus şi mai clar, cu 3 – 0.

Aventura europeană a cehilor a început în acest sezon mult mai devreme, din prima fază, unde Karlovarsko s-a duelat cu Vardar Skopje, pe care a învins-o în ambele meciuri, cu 3 – 0 şi 3 – 1.

Partida tur dintre VK Cez Karlovarsko şi Volei Municipal Zalău are loc în perioada 28 – 30 ianuarie 2020 în Cehia, urmând ca returul să se desfăşoare în perioada 11 – 13 februarie, la Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE