Connect with us

HANDBAL

FOTO. Ştefania Mocuţ, premiată de Primăria şi Consiliul Local Hereclean


Tânăra handbalistă este originară din satul Badon şi este portar la Centrul de Excelenţă şi CSS 2 Baia Mare. Este vicecampioană naţională la juniori III în sezonul precedent şi titular de drept la junioare II în actualul sezon, dar şi componentă a lotului naţional. Pentru aceste performanţe, autorităţile locale din Hereclean au decis să o premieze cu o diplomă şi o sumă de bani


Luna decembrie este luna cadourilor, dar şi luna în care sportivii adună laurii şi culeg roadele muncii lor în decursul anului.  Comuna Hereclean se mândreşte cu un sportiv valoros, de fapt, o sportivă, o handbalistă care face cinste comunei. Este vorba despre Ştefania Mocuţ.

Sportiva născută la data de 27 decembrie 2003 a trecut la finalul anului 2018 de la CSS Zalău la Centrul de Excelenţă de la Baia Mare, iar odată cu aceastră trecere, “portăriţa” reprezintă CSS 2 Baia Mare în Campionatul Naţional de Junioare II.

În primul sezon la clubul băimărean, Mocuţ a devenit vicecampioană naţională la junioare III.

Prestaţiile bune de la clubul maramureşean au propulsat-o pe sălăjeancă până la lotul naţional, iar aceste performanţe au atras atenţia şi autorităţilor locale din comuna Hereclean, locul de baştină al Ştefaniei.

Primarul Dobrai Francisc se mândreşte cu o astfel de sportivă, iar Primăria împreună cu Consiliul Local Hereclean au decis ca la final de an să o premieze pe Ştefania Mocuţ pentru rezultatele deosebite şi pentru faptul că reprezintă cu cinste comuna.

“Ne bucurăm că avem în comună o sportivă care ne reprezintă cu cinste. În semn de recunoştinţă, împreună cu Consiliul Local am decis să oferim un stimulent în valoare de 1.000 de lei şi o diplomă de excelenţă. Ne-am bucura să avem cât mai mulţi sportivi în comună”, ne-a declarat Dobrai Francisc, primarul comunei Hereclean.

Distincţia i-a fost oferită înainte de Crăciun, la Biserica Ortodoxă din Badon de către doi consilieri locali şi preot. După slujbă a avut loc un spectacol de colinde, după care Ştefania a primit distincţia.

“Suntem mândri de tine! Mulţumim Primăriei comunei Hereclean, domnului primar Dobrai Francisc, consilierilor locali şi părintelui Adrian Onica pentru acordarea diplomei de excelenţă pentru rezultatele obţinute la handbal. Mulţumim profesorilor Ioan Baban, Claudia Cetăţeanu, Simona Maior-Paşca şi Mihai Bogdan pentru rezultatele obţinute”, spune Mircea Mocuţ, tatăl Ştefaniei.

După premierea “portăriţei”, cei de la CNOPJ Baia Mare au postat pe o reţea de socializare un mesaj de felicitare pentru Ştefania, cât şi pentru autorităţile din Hereclean pentru că ştiu să-şi aprecieze valorile.

“Autorităţile locale ale comunei Hereclean, din judeţul Sălaj, dovedesc că ştiu să-şi aprecieze valorile. Astfel, printr-o hotărâre de Consiliu, Primăria şi Consiliul Local au decis să acorde handbalistei Ştefania Amalia Mocuţ, de la CNOPJ Baia Mare, o diplomă de excelenţă, pentru rezultatele bune şi foarte bune obţinute la învăţătură şi în sport. Felicitări Ştefania şi mult succes în continuare”, a arată în postarea celor de la Centrul de Excelenţă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL