Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un bebeluş – victimă a incendiului din comuna Chieşd, transportat de elicopterul SMURD spre Bucureşti


Un bebeluş de 4 luni, aflat în stare gravă după ce a suferit multiple arsuri pe corp şi pe faţă, a fost transportat cu greu de elicopterul SMURD de la Jibou, cu destinaţia Spitalul de Arşi din capitală


Reprezentanţii ISU Sălaj au dat mai multe amănunte despre starea victimelor din incendiul ce a avut loc în această dimineaţă în localitatea Sighetu Silvaniei.

Astfel,cele trei victime sunt un bărbat în vârstă de 18 ani, o femeie de 20 de ani şi un bebeluş de aproximativ 4 luni.

Cu toţii, au suferit arsuri pe diferite părţi ale corpului, la membrele inferioare, membrele superioare, la gât şi la faţă).

La intervenţie, a fost solicitat şi elicopterul SMURD de la Jibou, dar acesta nu a putut decola din cauza condiţiilor meteorologice.

Din păcate, starea bebeluşului este critică, astfel că doctorii de la Spitalul Judeţean Zalău au solicitat transportarea micuţului spre un spital de arşi.

Cu greu, aeronava SMURD a decolat de la heliportul de la Jibou, a preluat bebeluşul şi l-a transportat spre Spitalul de Arși de la București, în speranţa salvării acestuia.

“În aceste momente o victimă a incendiului (bebeluşul) este preluat de la sediul ISU de către elicopter SMURD pentru a fi transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti”, precizează reprezentanţii ISU Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj