Connect with us

ALTE SPORTURI

Dana Abed-Kader şi Cristiana Nica, handbalistele anului 2019 din Sălaj


Cele două jucătoare au fost incluse de DJST Sălaj în clasamentul celor mai buni sportivi la probele olimpice şi au fost premiate în cadrul unei gale


 DJST Sălaj a organizat săptămâna trecută gala  “Laureaţii Anului Sportiv 2019” eveniment în cadrul căruia au fost premiaţi cei mai buni sportivi ai Sălajului, dar şi antrenorii acestora. În ultimii ani, instituţia condusă de Adrian Fărcaş a întocmit trei clasamente, pentru probele olimpice, neolimpice, dar şi un clasament pe jocuri sportive unde de-a lungul anilor au fost premiate cluburi precum HC Zalău, CSVM Zalău, FC Zalău, Luceafărul Bălan, Atletic Zalău sau Viitorul Zalău.

În acest an s-a renunţat la acest top, însă DJST a inclus la probleme olimpice, la categoria laureaţi, sportivi de la handbal, volei şi fotbal. În acest sens, forul condus de Adrian Fărcaş a solicitat cluburilor să nominalizeze sportivii remarcaţi, iar în cazul lui HC Zalău, Dana Abed-Kader şi Cristiana Nica au fost remarcate şi au intrat în acest top.

Cele două jucătoare au fost prezente la evenimentul de la Casa Municipală de Cultură şi au fost premiate cu diplome, flori, dar şi premii în bani. Totodată a primit o diplomă şi antrenorul Gheorghe Tadici.

Dana Abed-Kader joacă de trei ani la HC Zalău, iar în acest an a avut un salt impresionant în carieră, fiind convocată şi la echipa naţională. Pivotul lui HC Zalău este golghetera Ligii Naţionale după XI etape, având 71 de goluri marcate.

Cristiana Nica este cea mai veche componentă a lui HC Zalău, club la care evoluează din 2016. De la începutul acestui sezon Nica a fost desemnată căpitanul echipei.

 

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ALTE SPORTURI