Connect with us

FOTBAL

Armătura Zalău revine în iarbă


Fosta divizionară secundă se va reuni pe 27 decembrie pentru un meci demonstrativ, care este organizat de fostul căpitan al echipei, Marius Cozma. Întâlnirea va avea loc la Titan Arena, unde şi-au anunţat prezenţa nume importante care la începutul anilor 2000 au activat la Armătura


Au trecut 14 ani de când Armătura Zalău a dispărut din peisajul fotbalistic, după o perioadă de glorie, în care reprezentata Sălajului a evoluat cu succes în Divizia B, actuala Liga a II-a. Foştii jucători, antrenori şi conducători au rămas uniţi, drept dovadă, ani la rând, Armătura Zalău s-a reunit pentru câte un meci demonstrativ, iar în 2016 a participat la tradiţionalul turneul caritabil, Memorialul “Radu Gog”. Şi în acest final de ani, “familia” Armăturii Zalău se reuneşte pentru un meci demonstrativ, care a fost pus la cale de fostul căpitan al echipei – Marius Cozma, actualul vicepreşedinte al AJF Sălaj.

Evenimentul va avea loc pe 27 decembrie, de la ora 16.00, la Titan Arena, unde sunt invitaţi toţi iubitorii  fobtalului pentru a-i vedea din nou la treabă pe foştii jucători emblematici ai fostei divizionare secunde.

Potrivit lui Marius Cozma, la întâlnirea care are loc în a treia zi de Crăciun şi-au anunţat prezenţa nume importante, care la începutul anilor 2000 au activat la Armătura.

Între aceştia se află antrenorul Leo Grozavu şi fotbalistul Gabriel Vaşvari, cei care activează şi în acest moment la cel mai înalt nivel din România, la Sepsi Sf. Gheorghe.

Ultima întâlnire a Armăturii Zalău a fost tot la Titan Arena, în urmă cu doi ani. După obişnuita “miuţă”, foştii componenţi ai Armăturii vor servi masa la un restaurant din Zalău, unde vor depăna amintiri.

Lista invitaţilor care vor fi prezenţi:

Leo Grozavu, Florin Mureşan, Călin Pop,  Filip Lăzăreanu, Adrian Noţigan, Bogdan Unguruşan, Marius Muntean, Cosmin Cozma, Laurenţiu Mândru, Florin Timoce, Claudiu Cornaci, Sergiu Lonca, Cristian Mureşan, Florin Mureşan, Cosmin Sabou, Marius Cozma, Gabriel Vaşvari, Gabriel Băcneanu, Cristian Oros, Alexandru Pop, Marian Ignat, Alin Chibulcutean, Claudiu Mutu, Mihai Gaidoş, George Bumbuţ, George Hexan, Cătălin Petrescu, Grigore Molnar, Birtalan Attila, Zoltan Ardelean, Marcel Petrean, Vasile Pop, Ioan Moigrădean şi Ionuţ Marian.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL