Connect with us

ALTE SPORTURI

Doi jucători de la Volei Municipal Zalău, premiaţi de DJST Sălaj


Leo Dal Bosco şi Andrei Spînu au fost laureaţi în clasamentul probelor olimpice întocmit de DJST Sălaj


Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj a organizat joi gala “Laureaţii Anului Sportiv 2019”, eveniment ce s-a desfăşurat  la Casa de Cultură Municipală din Zalău.

Faţă de anii trecuţi s-a renunţat la clasamentul sporturilor pe echipe, dar cu toate acestea, DJST a inclus în clasamentul probelor olimpice sportivi de la fotbal, volei şi handbal.Remarcaţii anului 2019 de la volei au fost doi jucători de la Volei Municipal Zalău, este vorba de Leo Dal Bosco şi Andrei Spînu.

Aceştia au fost laureaţi în clasamentul probelor olimpice, acolo unde pe primul loc s-a clasat Paula Todoran, locul 2 a fost ocupat de Paul Magdaş şi Elida Oşan, în timp ce podiumul a fost închis de Razvan Cristea şi Cristian Terec. Cei doi voleibalişti au primit din partea DJST Sălaj, diplome, flori şi premii în bani. Leo Dal Bosco este cel mai vechi component al echipei din Zalău, iar în anii trecuţi a mai fost premiat de DJST Sălaj. Andrei Spînu este  la al doilea sezon în tricoul Zalăului, cu care în vară a devenit vicecampion.Spînu face parte din echipa naţională a României, cu care în luna septembrie a participat la Campionatul European.

Trebuie precizat că DJST Sălaj a mai acordat un premiu special unui alt voleibalist – Rareş Bălean.  Zălăuanul a jucat până în vară la Volei Municipal Zalău, dar acum este la vicecampioana Germaniei,  VfB Friedrichshafen. Anul trecut, Rareş Bălean a fost pe locul 3 în clasamentul probelor olimpice întocmit de DJST Sălaj.

 

Mai multe amănunte de la gala “Laureaţii Anului Sportiv 2019”, în ediţia tipărită a ziarului din 23 decembrie 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ALTE SPORTURI