Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu şi Rapid Jibou, la “egalitate” şi la conducători, în cadrul Galei Fotbalului Sălăjean


În urma nominalizărilor venite de la echipe, Ioan Gurzău și Florin Pop au fost desemnați cei mai buni conducători din Liga a IV-a, având acelaș punctaj


La jumătatea sezonului din Liga a IV-a, Sportul Şimleu şi Rapid Jibou se află la egalitate de puncte, dar şimleuanii sunt pe prima poziţie, graţie golaverajul. Cele două rivale au fost la egalitate şi la gala fotbalului sălăjean, la rubrica conducători: Ioan Gurzău şi Flore Pop având acelaşi punctaj în acest top.

Topul la Liga a IV-a,  dominat de Rapid Jibou

În baza nominalizărilor făcute de delegaţii echipelor s-au contabilizat topurile remarcaţilor. La Liga a IV-a acest top a fost dominat de Rapid Jibou, care a avut remarcaţi în toate compartimentele.  Dacă Flore Pop a fost cel mai bun conducător, la egalitate cu Ioan Gurzău, pentru celelalte poziţii, lupta nu a mai fost atât de strânsă.

Gabriel Ţiriac a fost desemnat cel mai bun jucător, Adrian Noţigan cel mai bun portar, iar Răzvan Ardelean cel mai bun junior.

După ce anul trecut a fost desemnat cel mai bun antrenor din Liga a V-a, Seria Est, acum  Emil Ioanş a primit titlul de cel mai bun antrenor din Liga a IV-a. “Îmi pare bine că îl am alături de mine pe domnul primar Dan Ghiurco, conducerea echipei şi colectivul. Toţi sunt extraordinari. Fotbalul fără sprijinul autorităţilor ar fi dezastru”, a spus Emil Ionaş.

Dan Ghiurco: “La Jibou lucrurile s-au mişcat bine”

Prezent la evenimentul organizat de AJF Sălaj, primarul oraşului Jibou – Dan Ghiurco a luat şi el cuvântul, fiind oarecum mândru că echipa sa are o serie de remarcaţi în topul de la Liga a IV-a.

“Nu am fost niciodată departe de fotbal. Anii trecuţi am fost pe locurile doi şi trei, care nu se premiază. Acum, fiind la egalitate de puncte cu Sportul Şimleu, aerul este mai puternic. Trecând la partea constructivă am reuşit în fiecare an să realizăm ceva la baza sportivă din Jibou. Nu trebuie să spun eu, fiindcă o spun alţii. La noi, lucrurile s-au mişcat bine, în sensul că încercăm să facem performanţă nu doar la nivel de seniori ci şi la nivel de juniori. Am mare încredere că vom reuşi să câştigăm Liga a IV-a, să ne batem la promovare. Mi-aş dori ca în anul 2020, Rapid Jibou să fie echipa care să promoveze în Liga a III-a”, a spus Dan Ghiurco.

 

Mai multe amănunte de la gala fotbalului sălăjean, în ediția tipărită a ziarului din 18 decembrie

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL