Connect with us

LIGA I

Autoland Hosu a câştigat al doilea derby la rând în Superliga de minifotbal


După ce a trecut de campioana Autovip Garden, formaţia condusă de Hosu Ioan a bifat o victorie şi cu Dandonia. De data aceasta, “rechinii” au câştigat la scor, după un joc de excepţie făcut de Florin Săstraş, cel care a marcat patru goluri în prima repriză


În final de an, Autoland Hosu a avut parte de meciuri grele, dar s-a descurcat excelent şi a reuşit să câştige două derby-uri la rând. După ce în runda trecută a învins campioana Autovip Garden, în runda de la finalul săptămânii trecute, “rechinii” s-au impus şi în partida cu Dandonia. De data aceasta, victoria echipei lui Hosu Ioan a fost mult mai clară, la o diferenţă de patru goluri.

Transferat recent de la Boldor Florex Hida – Florin Săstraş a avut o evoluţie de excepţie în acest joc şi a marcat nu mai puţin de patru goluri, toate în prima repriză.

Încă din minutul 2, Autoland Hosu a deschis scorul prin Mihai Gaidoş, după care şi-a intrat în rol Florin Săstraş, cel care a surclasat poarta adversă şi în doar şase minute a marcat de patru ori. A fost 5 – 0 la pauză, iar soarta învingătoarei era deja decisă. Autoland Hosu nu a mai forţat, însă cu toate acestea, Dandonia nu a reuşit mare lucru. Cosmin Sabou a redus din diferenţă în minutul 35, dar “rechinii” au replicat rapid şi Mihai Bolboacă a făcut 6 – 1 în minutul 40.

Dandonia a mai redus din proporţiile scorului şi în minutul 43 Marius Haiduc a stabilit scorul final. S-a terminat 6 – 2, iar Autoland Hosu revine la un punct de poziţia a treia pe care în continuare se află Dandonia. Mihai Gaidoş şi colegii săi au rămas în continuare la 6 puncte de liderul Dia Guard Cipricom, dar au speranţe că în 2020 pot recupera această diferenţă, mai ales că jocul bun din ultimele runde au dat încredere echipei.

Zece etape au mai rămas de jucat din sezonul regulat, după care primele patru clasate se vor califica într-un play-off, cu punctele acumulate.

Autoland Hosu – Dandonia              6 – 2 (5 – 0)

Au marcat:  Mihai Gaidoş (‘2), Florin Săstraş (‘13, 16, 18 şi 19) şi Mihai Bolboacă (‘40), respectiv Cosmin Sabou (‘35) şi Marius Haiduc (‘43)

Autoland Hosu: Ciprian Petran – Răzvan Nicorici, Mihai Gaidoş, Vlad Berbecar, Beko Gabor, Răzvan Hendea, Mihai Bolboacă, David Andreica, Nicolae Micle şi Florin Săstraş. Delegat: Mihai Gaidoş. Conducător: Ioan Marius Hosu

Dandonia: Vlad Bonţe – Marius Haiduc, Andrei Plescan, Andrei Crişan, Cosmin Sabou, Cosmin Cozma, Răzvan Meleg, Alin Mierea şi Florin Pop.  Delegat: Artur Ciontoş

Arbitri: Nicolae Chiş-Ciure şi Flavius Seiche

Jucătorul meciului: FLORIN SĂSTRAŞ

Mihai Gaidoş – jucător Autoland Hosu: ”Nu am acordat nicio şansă adversarilor”

“În prima repriză nu am acordat nicio şansă adversarilor, în sensul  că am deschis scorul foarte repede, după care Florin Săstraş – noul transfer – ne-a surprins atât pe noi, cât şi pe cei de la Dandonia cu un joc incredibil de bun. Având 5 – 0 la pauză, jocul era decis şi nu s-a mai pus problema învingătoarei”.

Artur Ciontoş – delegat Dandonia: ”Am jucat slab”

“În prima repriză am jucat slab, iar adversarii au marcat goluri din devieri. Am avut şi noi ocazii, dar nu am ştiut să le fructificăm, iar în repriza secundă a fost târziu ca să revenim. Până la urmă, Autoland Hosu a meritat victoria, dar scorul a fost prea dur. Campionatul este lung şi sperăm să ne revenim după acest rezultat”.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I