Connect with us

CUPELE EUROPENE

Nicolae Ghionea: “Nivelul voleiului din Danemarca este mai slab dar noi am tratat cu seriozitate returul cu Gentofte”


Voleibalistul s-a declarat mulţumit de calificarea echipei sale în optimile Cupei Challenge, dar a precizat că Gentofte provine dintr-un campionat mai slab decât cel din România


La fel ca şi în sezonul trecut, Volei Municipal Zalău a ajuns în optimile Cupei Challenge, după ce a trecut în 16-zecimi de Gentofte Volley. Adversara Zalăului a fost tocmai campioana din Danemarca, pe care gruparea de sub Meseş a învins-o în retur cu 3 – 0, după ce în meciul tur, Gentofte a câştigat cu 3 – 2.

La final, jucătorii de la Volei Municipal Zalău au fost încântaţi de calificare, însă Nicolae Ghionea a precizat că adversara Zalăului a provenit dintr-un campionat mai slab decât cel din România.

“Meciul retur cu Gentofte a fost mai uşor pentru noi. Ne-am pregătit mult mai bine şi ne-am concentrat mai mult. În Danemarca noi singuri ne-am făcut viaţa mai grea, prin începutul slab de joc. La Zalău a fost alt joc, în favoarea noastră. Se pare că nivelul voleiului din Danemarca este mai slab decât cel din România, dar noi oricum tratăm cu seriozitate orice echipă. Numărul spectatorilor a fost mai mare decât la meciul cu SCMU Craiova, dar ne dorim să vină într-un număr şi mai mare“, a declarat Nicolae Ghionea.

Pentru Volei Municipal Zalău urmează duminică ultimul meci din acest an, în sferturile Cupei României, la Steaua Bucureşti, echipă ce activează în Divizia A2.

“Să nu uităm că Staua are jucători care au jucat în Divizia A1, poate chiar jucători care au fost la lotul naţional. Vom trata serios şi acest meci, ne vom pregăti cât de bine putem tactic şi fizic şi sper să fim învingători”, a spus voleibalistul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE