Connect with us

ALTE SPORTURI

FOTO și VIDEO. Cei mai buni sportivi ai Sălajului, premiați în cadrul unei gale


Evenimentul ”Laureații anului sportiv 2019” organizat de DJST Sălaj a avut loc joi, la Casa Municipală de Cultură din Zalău


După un an de muncă și de sacrifcii, sportivii Sălajului și-au primit meritele și din partea DJST Sălaj, care joi după-amiază a organizat evenimentul ”Laureații anului sportiv 2019”.

Gala a avut loc la Casa Municipală de Cultură din Zalău, unde au participat sportivii, antrenorii și invitații acestora. Din păcate s-au consemnat și câteva absențe notabile, astfel că de la această gală a lipsit Paula Todoran de la CSM Zalău, cea care a fost desemnată cel mai bun sportiv din 2019 la probele olimpice.

La probele neolimpice, pe primul loc a fost din nou Iulia Clițan de la CS Terra Kid, care a fost prezentă la eveniment să își ridice premiile. Au lipsit mulți alți karateka de la CS Terra Kid care erau în acest clasament.

La această gală s-a renunţat la clasamentul pe echipe, fiind premiați doi voleibaliști, doi fotbaliști și două handbaliste. Este vorba de Leo Dal Bosco și Andrei Spînu (Volei Municipal Zalău), Andrei Pop și Sebastian Duma (SCM Zalău) și Dana Abed-Kader, Cristiana Nica (HC Zalău).

Inițial bugetul de premiere a fost de 5000 lei, dar DJST a decis să suplimenteze cu încă 2.000 de lei. Primii trei sportivi au primit plachete, diplome, bani și flori, în timp ce laureații au fost recompensați cu diplome, flori și premii în bani.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean, care săptămâna viitoare va apărea luni, 23 decembrie. 


Laureaţii anului sportiv 2019

Clasament discipline olimpice

  1. Paula Todoran
  2. Paul Magdaş şi Elida Oşan
  3. Razvan Cristea şi Cristian Terec

Laureaţi:

Leonardo Dal Bosco, Andrei Spînu, Dana Abed Kader, Cristiana Nica, Andrei Pop, Sebastian Duma, Ioana Lung, Eric Verdeş şi Oana Flonta

Premii speciale la disciplinele olimpice:

Patrick Bolduţ, Rareş Bălean, Ciprian Pavel şi Andreea Bulgăr, Andrei Brisc, Pop Denisa Teodora, Diana Sălăjean, Diana Tănăsescu, Margareta Hidigan, Andreea Szilaghi şi Alina Cozac

Clasament discipline neolimpice:

  1. Iulia Cliţan
  2. Cristian Duţă
  3. Vlad Popescu

Laureaţi:

Andreea Chende, Darius Goron, Ilena Benescu, Ana Mihaela Popescu, Marius Adrian Ilinca, Andrei Ioan Cret, Rares Mayer

Premii speciale la disciplinele olimpice:

Patrik Bolduţ –  tenis categoria juniori – ACS Sergiu Carp Zalău, antrenor Sergiu Carp

Rareş Bălean – volei – VfB Friedrichshafen

Ciprian Pavel – fotbal – Rapid Jibou, antrenor Emil Ionaş

Andreea Bulgăr – lupte libere – CSS Zalău, antrenor Gheorghe Panc


 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ALTE SPORTURI