Connect with us

ATLETISM

Târg de Crăciun la Liceul  cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău


Conducerea liceului, împreună cu elevii, a organizat şi în acest an un eveniment inedit ce a avut ca scop ajutorarea unor copii mai nevoiaşi, elevi la LPS Zalău


Nici în acest an, Liceul Sportiv “Avram Iancu” din Zalău nu va organiza un top al celor mai buni sportivi. Astfel, ultimul eveniment de acest gen rămâne cel din 2017, atunci când atleta Sarkany Rahel a fost desemnat cel mai bun sportiv de la LPS Zalău.

“Avem medalie la Campionatele Naţionale Şcolare, dar aceea nu punctează în topul altor clasamente judeţene şi din acest motiv nu am mai întocmit un clasament al celor mai buni sportivi”, ne-a spus Mirel Seişanu.

Dacă nu a întocmit un astfel de clasament, conducerea liceului, în frunte cu noul director, Mirel Seişanu, şi elevii liceului au organizat un eveniment frumos şi inedit.

Este vorba despre un Târg de Crăciun inedit. Evenimentul a avut loc marţi dimineaţă, 17 decembrie, începând cu ora 11.00. În cadrul târgului, elevii au deschis standuri şi pe mese au pus fel şi fel de obiecte şi jucării confecţionate sau pur şi simplu de care au mai avut nevoie. Totul s-a organizat în scop caritabil, deoarece cu veniturile încasate urmează să fie ajutaţi zece copii din şcoală.

“Elevii au confecţionat în cadrul orelor de activităţi practice fel şi fel de jucării, iar cei mari au adus mai degrabă obiecte de care nu mai au nevoie. Prin această acţiune se ajută 10 copii mai necăjiţi din şcoală. Evenimentul a fost doar pentru copiii din şcoală”, a mai spus Mirel Seişanu.

Acest eveniment a devenit deja o mică tradiţie în cadrul Liceului Sportiv “Avram Iancu” şi în fiecare an, conducerea instituţiei doreşte să vină cu ceva în plus, totul pentru un scop caritabil, pentru a face un bine şi a face sărbătorile mai frumoase pentru nişte copii mai sărmani.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM