Connect with us

CUPELE EUROPENE

Bogdan Tănase, după calificarea în optimile Cupei Challenge: “Să nu uităm că am jucat cu o campioană. Mă bucură rezultatul”


Antrenorul vicecampioanei s-a declarat mulţumit că Volei Municipal Zalău s-a calificat în optimile Cupei Challenge, reuşind să elimine Gentofte Volley, campioana din Danemarca


Pentru al doilea an la rând, Volei Municipal Zalău a ajuns în optimile Cupei Challenge. Gruparea de sub Meseş a eliminat în 16-zecimi pe campioana din Danemarca – Gentofte Volley, pe care în returul de miercuri a învins-o cu un categoric 3 – 0. Asta după ce în jocul tur, danezii s-au impus cu 3 – 2 pe teren propriu.

“Mă bucură acest rezultat, mai ales prin prisma faptului că am legat seria de victorii, după meciul greu şi disputat cu SCMU Craiova. Acesta a fost şi planul. Într-adevăr poate mulţi consideră că nu trebuia să pierdem în Danemarca, dar să nu uităm că am jucat cu campioana unei ţări, indiferent de nivelul acestui campionat. Dar cel mai important este accederea în turul următor a unei competiţii europene“, a declarat Bogdan Tănase.

Antrenorul a remarcat şi aportul publicului, care a venit într-un număr mai însemnat la partida retur cu Gentofte.

“Suporterii ne-au ajutat enorm de mult în meciul cu SCMU Craiova şi mi-a plăcut că au venit şi la partida cu Gentofte. M-am uitat în tribune, vezi oameni zâmbind, iar asta este una dintre plăcerile sportului. Noi jucăm pentru ei, iar fără spectatori noi am fi nimeni. Ar fi o sală goală şi un antrenament cu o altă echipă”, a mai spus tehnicianul vicecampioanei.

A fost ultimul meci de la Zalău din acest an, însă Volei Municipal mai are de jucat o partidă în 2019, urmând să întâlnească duminică, pe Steaua, la Bucureşti, în sferturile de finală ale Cupei României.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE