Connect with us

FOTBAL

Daniel Sabou, preşedinte AJF Sălaj: “Vreau să mulţumesc membrilor afiliaţi pentru încrederea acordată”


Ediţia a II-a a Galei Fotbalului Sălăjean, eveniment organizat de AJF Sălaj a fost o adevărată reuşită şi a reunit persoane importante din fotbalul sălăjean: jucători, conducători, arbitri, antrenori, dar şi primari. Cei remarcaţi au fost premiaţi, iar la fel ca şi la prima ediţie, AJF Sălaj a mai acordat diplome de merit pentru foşti jucători reprezentativi ai Sălajului


Pe lângă competiţiile noi pe care le-a pus în practică în ultimii ani, forul condus de Daniel Sabou a mai venit cu ceva nou, o gală a fotbalului sălăjean, care s-a organizat pentru prima dată anul trecut.

Evenimentul s-a bucurat de un real succes şi a fost pus în practică şi în 2019. Restaurantul Transilvania a fost gazda ediţiei a II-a, care a avut loc vineri şi a reunit persoane importante din fotbalul sălăjean, de la toate echipele din ligile judeţene, dar şi foşti jucători sau arbitri, care de-a lungul anilor s-au remarcat în ligile superioare.

Atmosfera a fost una reuşită, mai ales că şi de data aceasta, cel care a prezentat evenimentul a fost reputatul comentator sportiv, Victor Mihalcea din Oradea.

În deschiderea galei, preşedintele Daniel Sabou a luat cuvântul şi a ţinut să le mulţumească celor prezenţi la acest eveniment. Preşedintele AJF  a ţinut să sublineze importanţa faptului că judeţul Sălaj are din nou o echipă de Liga a III-a şi speră ca echipa care va câştiga Liga a IV-a în vară să reuşească din nou promovarea.

“Vreau să vă mulţumesc că aţi onorat cu prezenţa la gala fotbalului sălăjean şi vreau să vă mulţumesc pentru încrederea acordată pentru cel de-al doilea mandat. Sper ca împreună cu dumneavoastră  să ducem fotbalul sălăjean acolo unde a fost cândva. Sunt foarte bucuros, fiindcă unul dintre obiectivele mele era promovarea unei echipe din Liga a IV-a în Liga a III-a. Acest lucru s-a datorat în primul rând echipei Unirea Mirşid, domnului primar Călin Bereschi, domnului Florin Pop şi nu în ultimul rând domnului primar al Municipiului Zalău, Ionel Ciunt. Este foarte important că avem o echipă de Liga a III-a, pentru copii şi pentru talentele care sunt în judeţul nostru. Sunt convins că împreună vom fi mai buni şi mai puternici şi vom duce fotbalul acolo unde a fost cândva. Sper ca în decurs de doi-trei ani, să avem un proiect frumos, pentru o echipă de Liga a II-a. Îmi doresc ca echipa care va termina pe primul loc în Liga a IV-a să promoveze în Liga a III-a”, a spus Daniel Sabou.

În acest an, Federaţia Română de Fotbal nu a mai putut avea un reprezentant la gala fotbalului sălăjean, însă alături de AJF Sălaj a fost AJF Bihor, prin prezenţa preşedintelui Radu Bitea, un bun prieten al lui Daniel Sabou.

Pentru sprijinirea activităţii fotbalistice, AJF Bihor a primit o diplomă de merit din partea AJF Sălaj.  Primăria Municipiului Zalău a fost reprezentantă la acest eveniment de către Alexandru Pura, directorul executiv al Direcţiei de Patrimoniu, cel care a şi oficiat festivitatea de premiere la Liga a IV-a. Şi SCM Zalău a avut un reprezentant la acest eveniment, este vorba de directorului Marcel Doru Ţîrle.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL