Connect with us

FOTBAL

FOTO. Cupa “Moş Crăciun” şi-a desemnat câştigătorii


La prima ediţie a competiţiei dedicate juniorilor din 2012 – 2013 au participat şase echipe. Rapid Jibou s-a clasat pe prima poziţie, iar podiumul a fost completat de Sportul Şimleu şi Viitorul Zalău


În preajma Sărbătorilor de Iarnă, AJF Sălaj a demarat o nouă competiţie, care a fost dedicată juniorilor născuţi în 2012 şi 2013. Este vorba de Cupa “Moş Crăciun” care şi-a consumat ediţia de debut sâmbătă, în Sala de Sport “Măgura” din Şimleu Silvaniei.

A fost un interes mare în rândul cluburilor de juniori din Sălaj, astfel că la startul competiţiei au fost şase echipe. Formaţiile participante au fost împărţite în două grupe.

Rapid Jibou, Viitorul Zalău şi Atletic Zalău au fost repartizate în Grupa A, în timp ce din Grupa B au făcut parte Abba Jibou, SCM Zalău şi Sportul Şimleu. Rapid Jibou şi Sportul Şimleu au câştigat cele două grupe, astfel că şi-au disputat finala mare, care a fost câştigată de Rapid Jibou.

În finala mică s-au duelat echipele clasate pe locurile 2 în grupă, iar duelul dintre Viitorul Zalău şi Abba Jibou a fost câştigat de Viitorul. Pe locurile 5 – 6 s-au duelat Atletic Zalău şi SCM Zalău, iar câştig de cauuză a avut Atletic.

Locurile din clasament a contat mai puţin la o astfel de competiţie, mai importantă fiind mişcarea şi dorinţa de a juca fotbal pentru tinerii jucători. În acest sens, AJF Sălaj a pregătit cadouri pentru toţi participanţii, iar primele trei clasate au mai fost recompensate cu cupe şi diplome.

“A fost o sărbătoare a fotbalului juvenil,cu multă bucurie şi entuziasm din partea copiilor participanţi la aceasta reuşită acţiune. La final, preşedintele AJF Daniel Sabou,a înmânat copiilor cadouri,diplome şi cupe. Felicitări tuturor!!”, se arată în comunicatul postat pe pagina de facebook a AJF Sălaj.

Sursa foto: AJF Sălaj


Clasament final:

1.Rapid Jibou, 2.Sportul Șimleu, 3.Viitorul Zalău, 4.Abba Jibou, 5.Atletic Zalău, 6.SCM Zalău


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL