Connect with us

Ştiri din Sălaj

Caravana plină de surprize de la Coca-Cola ajunge la Zalău şi Şimleu Silvaniei


Timp de două zile, celebra caravană va fi prezentă în cele mari oraşe din judeţul Sălaj. Cei mici vor avea ocazia să se întâlnească cu Moş Crăciun, iar organizatorii au pregătit şi multe alte surprize pe care le vei descoperi la faţa locului


Coca-Coca a organizat un concurs pe facebook unde oamenii au putut vota oraşul în care să ajungă caravana companiei. A ieşit câştigător municipiului Zalău, iar în finală s-a calificat şi Şimleu Silvaniei.

Până la urmă, aceste aspecte nu au mai contat, iar cei de la Coca-Cola le-au pregătit o surpriză oraşelor finaliste, premiul fiind vizita celebrei caravane.

În perioada 19 – 20 decembrie, caravana Coca-Cola o să fie prezentă în cele mai mari oraşe ale judeţului Sălaj şi este plină de surprize.

Deşi în Zalău, caravana trebuia să fie prezentă la Târgul de Crăciun din parcarea Zalău Value Center se pare că aceasta o să fie pe Platoul de Marmură din centru, în timp ce în urbea de la poalele Măgurii poate fi vizitată în centrul oraşului.

Caravana Moşului vine plină de surprize, iar cei de la Coca-Cola vor împărţii cadouri celor prezenţi  şi de asemenea o să fie prezent şi Moş Crăciun, cel care va sta de vorbă cu cei mici.

Organizatorii au pregătit şi multe alte surprize pe care le veţi descoperi la faţa locului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj